Hirdetés

Szabadidejében is fiatalokkal foglalkozó ifjúságsegítő kapott egymilliós támogatást

Magyar Zsuzsanna, vagy ahogyan a Twitchen ismerhetik néhányan: mzsuzsi az alföldi tanyavilágban él, idén januárban kezdett el streamelni napi rendszerességgel, hogy az online térbe szorult fiatalok számára hasonlóan barátságos, nyitott és befogadó közösséget hozzon létre. A lány egyébként is fiatalokkal foglalkozik, az Alternatíva Egyesületnél ifjúságsegítő, és azon dolgozik, hogy 13–25 éves fiataloknak szervezzen közösségépítő, a fiatalok számára is hasznos programokat.

A lány szeretne minél több emberhez eljutni, de anyagi helyzete eddig csak azt tette lehetővé, hogy egy PS4 konzolról streameljen, ami eléggé limitálta a lehetőségeit, ráadásul a közösségi játékok sem az igaziak így. Viszont felfigyelt rá az e-kereskedelemmel foglalkozó iPon, akik aztán szakértőkkel válogatták ki, majd az oldal szoftverével rakták össze az ideális konfigurációt.

A kezdeményezés hagyományteremtő jelleggel indult, a jövőben azt szeretnék, ha a közösség segítene eldönteni, ki legyen az a streamer, akinek a munkássága példamutató, és a támogatásukkal sokkal több emberhez juthatna el.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,854KedvelőTetszik
3,019KövetőKövetés
2,240FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk