Hirdetés
Hirdetés

Synthwave időutazás – Június 22-én Dance with the Dead az A38-on

Olyan, mintha a ‘60-as, ‘70-es, ‘80-as évek sci-fi és akciófilmjeinek zenéi szólnának: a Dance with the Dead analóg szintetizátoraival és gitárjaival repít vissza minden synthwave rajongót az időben június 22-én az A38 Hajón.

Justin Pointer és Tony Kim duója 2013-ban jelentette meg első, Out of Body című lemezét, amelyet mind a metál, a synthwave és az EDM rajongói lelkesen fogadtak. A debütáló anyagot az Into the Abyss EP sötét dallamai követték, majd a Near Dark lemez Andromeda és Invader slágereivel végleg bevésték magukat a műfaj szerelmesei szívébe. Az amerikai duó ekkor látta a legalkalmasabbnak az időt arra is, hogy kilépve a stúdióból végre koncertezni kezdjen: 2015-ben adták első koncertjüket Los Angelesben, majd rákapva az ízére ősszel már útra is keltek, hogy körbezenéljék Európát.

Egy évvel később már a The Shape című albumukkal járták az öreg kontinenst, első budapesti koncertjüket 2018-ban adták a Loved to Death turnéján. A csapat utoljára tavaly járt nálunk a Driven to Madness dalaival, június 22-én pedig érkezik a repeta: a Dance with The Dead ezúttal az A38 Hajón táncoltat meg mindenkit.

További információk a koncert Facebook-eseményén, és a Live Nation weboldalán! 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,601KedvelőTetszik
2,964KövetőKövetés
1,320FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók