Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Svédországban a Ghostnak osztogat elismerést a kormány

A Ghost jelenleg új nagylemezen dolgozik, ami várhatóan 2021-ben jelenik majd meg. Emiatt aztán teljes csendben vannak, bár ugye turnézni sem nagyon tudtak volna idén.

Hirdetés

Most viszont nem egy új pápával keltettek feltűnést, hanem azzal, hogy a svéd kormány elismerte munkájukat. Egész pontosan a svéd külügyminisztériumtól kaptak egy szép plakettet amiatt, mert viszik szerte szét a világban a svéd zene hírét. Szóval a zenei exportért, röviden.

Hosszabban pedig azt mondta róluk a zsűri, hogy a 2006-ban alakult Ghost a mitikus, okkult szövegeivel, melodikus metáljával először a beavatottak számára készült, de mára már olyan széles a rajongói bázisuk, hogy felesleges kategorizálni is. 2019-ben pedig mindezt egy új szintre emelték, mikor sikeresen befejezték a nagyszabású A Pale Tour Named Death című turnéjukat a 137 állomással a világ körül.

A díjat Tobias Forge (aki lényegében maga a Ghost) kivételesen nem pápai öltözetében vette át, hanem rendes ruhát vett magára, már ahhoz képest, amiben lenni szokott.

Kommentek

35,681KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
737FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk