Hirdetés
Hirdetés

Svédországban a Ghostnak osztogat elismerést a kormány

A Ghost jelenleg új nagylemezen dolgozik, ami várhatóan 2021-ben jelenik majd meg. Emiatt aztán teljes csendben vannak, bár ugye turnézni sem nagyon tudtak volna idén.

Hirdetés

Most viszont nem egy új pápával keltettek feltűnést, hanem azzal, hogy a svéd kormány elismerte munkájukat. Egész pontosan a svéd külügyminisztériumtól kaptak egy szép plakettet amiatt, mert viszik szerte szét a világban a svéd zene hírét. Szóval a zenei exportért, röviden.

Hosszabban pedig azt mondta róluk a zsűri, hogy a 2006-ban alakult Ghost a mitikus, okkult szövegeivel, melodikus metáljával először a beavatottak számára készült, de mára már olyan széles a rajongói bázisuk, hogy felesleges kategorizálni is. 2019-ben pedig mindezt egy új szintre emelték, mikor sikeresen befejezték a nagyszabású A Pale Tour Named Death című turnéjukat a 137 állomással a világ körül.

A díjat Tobias Forge (aki lényegében maga a Ghost) kivételesen nem pápai öltözetében vette át, hanem rendes ruhát vett magára, már ahhoz képest, amiben lenni szokott.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,994KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók