Hirdetés
Hirdetés

SUPERBLOOM 2022 – Legyél ott Münchenben az idén debütáló fesztiválon!

Az ősz első hétvégéjén új, izgalmas fesztiválélménynek ad helyet a Müncheni Olimpiai Park. A szeptember 3-án és 4-én megrendezésre kerülő SUPERBLOOM ideje alatt felejthetetlen csodavilággá változik a már önmagában is különleges, idén 50. születésnapját ünneplő helyszín. A két nap alatt három nagyszínpadra, és számos kisebb helyszínre a német zenei színtér legjobbjai mellett olyan nemzetközi előadók érkeznek, mint David Guetta, Calvin Harris, Megan Thee Stallion, Rita Ora, Macklemore, a Kraftklub, az egyszemélyes Years & Years, Little Simz, Tupoka Ogette, és még sokan mások. A fesztiválnak ráadásul magyar fellépője is lesz Дeva személyében, aki a rendezvény szombati napján, a legfrissebb feltörekvő nemzetközi produkciókat bemutató NeoNeo Stage-en játszik majd. Az első alkalommal megrendezett SUPERBLOOM fesztiválra most két páros belépőt is kisorsolunk, olvassatok tovább!

Két évnyi várakozás után idén végre elindul a SUPERBLOOM fesztivál, ami programkínálatával messze túlmutat a hasonló rendezvényeken, hiszen amellett, hogy az elektronikától a hiphopon át az indie rockig minden stílusból a legnagyobb, leginkább kurrens nevek képviseltetik magukat, a két nap alatt számos kevésbé ismert, de annál izgalmasabb produkciót is láthat majd a közönség. A rendezvény abból a szempontból is több mint fesztivál, hogy a programban a zene mellett komoly hangsúlyt kapnak más művészeti ágak, illetve a divat, az életmód, a tudomány és a fenntarthatóság.

A fesztiválon podcasterek és humoristák is fellépnek, külön helyszín – ArtBloom és LakeGallery – várja a képzőművészet, illetve a tánc és az akrobatika iránt érdeklődőket (Spectacular), de azoknak sem kell aggódniuk, akik napközben az életmód és divat (District4), a tudomány (SuperBrain), vagy a fenntarthatóság (YOUR PLANET) területéről szeretnének új dolgokat felfedezni, megtapasztalni, vagy akár interaktívan kipróbálni. A SUPERBLOOM azokra is gondol, akik családjukkal együtt érkeznek: a MiniBloom élményterülete a legfiatalabb, 12 év alatt fesztiválozókat várja 11 és 19 óra között zenés, táncos, játékos programokkal, buborékdiszkóval és kézügyes foglalkozásokkal.

A zenei program pedig önmagáért beszél. A két nap alatt összesen közel 60 előadó érkezik a legkülönfélébb stílusokból. A teljes line-upért érdemes felkeresni a fesztivál weboldalát, de a teljesség igénye nélkül néhány név az idén debütáló rendezvény kínálatából: Calvin Harris, David Guetta, Macklemore, Megan Thee Stallion, Willow Smith, Rita Ora, Skepta, Years & Years, Little Simz, AnnenMayKantereit, KRAFTKLUB, Purple Disco Machine, Meduza, Joel Corry, Glass Animals, Stromae, Anne-Marie, Zoe Wees, Kaya Yanarm, Zoe Wees és Girl In Red, illetve a Közép-Kelet Európa egyik legrangosabb showcase eseménysorozatából, a CEEntral Party-ról közvetlenül a fesztivál fellépői közé választott Karin Ann és Дeva.

A headlinerek közül hárman exkluzív koncertet adnak a fesztiválon, hiszen a számos kollaborációval is világsikert aratott brit DJ, énekes, dalszerző és producer Calvin Harris, Will Smith lánya, a 21 éves korára már öt stúdiólemezt jegyző Willow, és az amerikai rapper, Macklemore kizárólag a SUPERBLOOM miatt érkeznek Németországba.

A zenei különlegességek mellett Tupoka Ogette bestseller író, emberi jogi aktivista és antirasszizmus-szakértő tart ünnepi beszédet a nagyszínpadon. A német nyelvet bírók számára a berlini komikus Kurt Krömer és a veteran komédiás Kaya Yanar gondoskodik majd rengeteg nevetésről és humorról, valamint sok más művész és podcastelő is a változatos programkínálat része lesz. Nem érdemes lemaradni tehát az első alkalomról, hiszen különleges fesztivál várható egy különleges helyszínen!

Ha szeretnétek megnyerni a két páros belépő egyikét, és szívesen elutaznátok szeptember elején Münchenbe, érdemes részt vennetek most induló játékunkban! A jelentkezéshez a most felsorolt három feladatból legalább egyet kell teljesítenetek.

  1. Segítsetek nekünk a rendezvény promóciójában, és osszátok meg ezt a cikket idővonalatokon!
  2. Ajánljátok a rendezvényt kommentben vagy közösségi bejegyzésben olyan ismerőseiteknek, akiket szívesen magatokkal vinnétek a SUPERBLOOM fesztiválra!
  3. Válaszoljatok három egyszerű kérdésre az alábbi űrlap segítségével!

Az első két feladat közül bármelyik teljesítésének igazolásához egy képernyőképet várunk tőletek az info@langolo.hu e-mail címre “Lángoló – SUPERBLOOM – játék” tárgyú emailben. A jelentkezési határidő augusztus 25., csütörtök éjfél. Augusztus 26-án, pénteken sorsolunk, a sorsolás után a beérkezett e-mail címeket töröljük az adatbázisból!

Hamarosan további érdekességeket tudhattok meg a SUPERBLOOMról, további információkért addig is keressétek a fesztivál weboldalát és közösségi felületeit!  

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,601KedvelőTetszik
2,964KövetőKövetés
1,320FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók