Hirdetés

Subscribe-bal, Idoruval, Lazarvsszal és egy rakás kiváló előadóval költözik Felsőtárkányba a Hell Vill Fesztivál

A 17. Hell Vill Fesztivál 2022 nyarán új helyszínen, a Bükk nyugati kapujánál, Felsőtárkányban, Eger szomszédságában, egy háromnapos, két színpados esemény formájában kerül megrendezésre június 17. és 19. között, azzal a nem titkolt céllal, hogy életre hívjon egy, a rétegstílusokra és szubkultúrákra építő keményzenei fesztivált, mely tisztes utódja lehet az ország északkeleti részén egy évtizede feledésbe merült Hegyalja Fesztiválnak és Azfesztnek.

Igyekszünk ápolni és kihangsúlyozni a 17. Hell Villnek otthont adó Blues Hill Park környezetének természeti értékeit is. Az idei fesztivál plakátját például a helyszín szomszédságában elterülő Dínó Park ihlette, a grafikáért pedig iszonyatosan hálásak vagyunk Tóth Erikának és Sebő Krisztiánnak. Fontos kiemelni, hogy a Blues Hill Park tömegközlekedéssel és kerékpárral is könnyedén megközelíthető, a helyszínen éjszakázóknak pedig ingyenes sátrazási lehetőséget biztosítunk!

A rendezvény programjait tekintve is mérföldkőhöz érkezik, hiszen a fesztivál történetében először, hazánk egyik ikonikus metálzenekarát, a Subscribe-ot köszöntheti headlinereként. Több mint 30, műfajában kiemelkedő zenekar gondoskodik az új otthon méltó felavatásáról, a repertoárban a legtöbb extrém zenei műfaj képviselteti magát a death core-tól a groove metalon át a poszt-hardcore-ig. Emellett olyan csemegékkel is készülnek, mint HOLI, a Hocuspony vagy Quixotic.

Természetesen az after partyk sem hiányozhatnak, vasárnapra pedig egy levezető, akusztikus blokkal készülünk, emellett körvonalazódik izmos off-program kínálatunk is. A tervezett menetrend már összeállt! (Pontos színpad-, és időbeosztás hamarosan!)

2022. JÚNIUS 17. PÉNTEK

SUBSCRIBE, THE IDORU, Anchorless Bodies, Satelles, T O U C H, VODKA FOR KIDS, As Karma Brings, Omega Diatribe, Shell Beach, Heedless Elegance, PETOFI, VLKN, Quixotic

 2022. JÚNIUS 18. SZOMBAT

The Southern Oracle, Stubborn, Téveszme, Lazarvs, BIPØLARIS, BORU, Heartlapse, HOLI, nemecsek, Nagyúr, ʙᴇʀʀɪʟᴏᴏᴍ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ᴅᴏᴏᴍ, Shapat Terror, HOCUSPONY, estenden, Rockcsé All Stars

2022. JÚNIUS 19. VASÁRNAP (akusztikus blokk)

Midwest Room, Laci Akusztik Band, Eleven Six, Bobó (nemecsek), Bús Tibi (afewyearslater), Soma (BIPØLARIS)

OFF-PROGRAMOK:

Hangszeres workshopokkal, mesterkurzusokkal és panelbeszélgetésekkel várja az érdeklődőket a music360 csapata. A szombati napon elsőként 12:00-tól Áron András “Apey” (Lazarvs) tart gitár workshopot és mesterkurzust az erre a programra előzetesen regisztráltaknak. Ezután következnek a panelbeszélgetések, melyekből kettőt is meg lehet majd hallgatni. Először 13:00-tól a “Hogyan változott a hazai és a nemzetközi underground az elmúlt években? – Trendek, zenekarok, klubok – mire érdemes figyelni?” címmel, többek között Horváth Máté (New Beat Booking, Dürer Kert, 3S Music Management), Jakab Zoltán (Doomstar Bookings, Empire Merch) Binder Gáspár (Cudi Purci Booking) és Harsányi Zsolt (Insane Hellride Entertainment, Lowland Fest) fejtik ki a véleményüket. Ezt követi majd  a  “Mitől lesz jó egy lemezborító vagy egy videóklip? Mitől működnek jól a vizuális tartalmak egy zenekarnál?” című beszélgetés Kókai Barnabás (Barber’s Art, The Southern Oracle), Borbás Róbert (Grindesign), Nagy Viktor (Mihaszna Film, Téveszme) és Lerch Péter (Carbon Head, Mihaszna Film, Avar) részvételével.

Ezenfelül művészeti workshoppal készül a Babicska Stúdió. A látogatók összemérhetik tudásukat a NuSkull.hu punk kvízén és/vagy beerpongban. A Klub Vittula stábja is csatlakozik a fesztiválhoz, és magukkal hozzák a teljes társasjáték palettájukat és D&D klubjukat. Nem hiányozhat a csocsó, a pingpong, a társasjáték, kevésbé másnapos ajánlatuk pedig a slackline és a zorg labda.

Napijegyeink és háromnapos bérletek az alábbi linken érhetők el: https://tixa.hu/hellvillfestival_2022

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk