Hirdetés

Stúdióban a Bedlam

Azt már tudjuk, hogy március 20-án a Bedlam visszatér egy Diesel Klubos buli keretein belül, azt is sejtettük, hogy új dalok készülnek, most viszont utóbbi ténnyé vált. Mindezt így kommentálták a csapat tagjai:

Fodi:
"A zenekar egy évvel ezelőtt azért született újjá, mert tele vagyunk kreatív ötletekkel, mindig is ez inspirálta a Bedlam munkáját. Válaszul a világ zajára a gitártémák, szövegek harapósabbak, mint az utóbbi idők Nomad-dalai (a másik zenekarunk), így egyenes út vezetett a Bedlam életre hívásához. A többiekkel nem kellett újból bemutatkoznunk egymásnak, mert megmaradtunk egy baráti körnek, kiválóan tudunk egy irányba haladni, fél szavakból értjük egymást."

Cicó:
"A próbákon a régi számok mellett alig várjuk, hogy az új témákat faragjuk, nagy élmény ismét Bedlam-számokon dolgozni. Az új dalok stílusát, hangulatát a régi demók – General Rejection, Dreamland in Misery – és az Inside Ash lemez közé helyezném, ugyanakkor merőben más, mint amit eddig bármikor csináltunk. Bedlam modernebb megfogalmazásban, modernebb hangzással."

Judy:
"Ősszel megnéztünk néhány Budapesti stúdiót, sok jól felszerelt helyet láttunk, kiváló szakemberekkel beszéltünk, de végül született egy elhatározás: gerilla eszközökkel, kizárólag saját technikával, saját ‘füllel’, saját helyünkön rögzítünk néhány dalt. A dobokat Petyánál, a gitárt, éneket Fodi, Cicó alagsorában vettük fel, a keverést pedig Cicó végzi egy notebookon. Nagy köszönetet szeretnénk mondani még egyszer a Black-Out-os Fehérvári Attilának, hogy segített a basszus feljátszásában! Az új számok élő premierje természetesen a Diesel Klubban lesz március 20-án. Alig várjuk, hogy kész legyen az új háromszámos demónk, és tudjuk indítani gyorsban a MySpace oldalt!"

Petya:
”Cicó továbbra sem nagyon hallgat otthon zenéket, viszont sikerült elvinnünk őt néhány nagyon fontos koncertre az utóbbi időben, többről megvilágosodva jöttünk ki. A Tool, a Muse, a Rage Against The Machine volt ilyen. A magyar underground pedig soha nem volt ilyen érdekes és profi, csak kapkodjuk a fejünket, mennyi jó banda van: Subscribe, Neck Sprain, Isten Háta Mögött. Szuper zenekarok! A Bedlam zenefogyasztó része manapság a Scars On Broadwayre, Muse-ra, Toolra, Deftonesra esküszik, nagyon jó zenei korszakot
élünk, úgyhogy isten óvja a világvégét, ha ez ilyen!"

Még több Popcorn

Connect funkcióval újít a Tidal

A streamszolgáltatás saját alkalmazását használhatjuk akár a CD-nél is jobb minőségű zenehallgatásra.

Két bónuszrészt kap az Eufória, az egyiket még idén

A zenében is nagyon erős sorozatnak már készül a második évada, de előtte még kapunk valamit.

Eladó a Bárányok hallgatnak című filmből ismert horrorház

Buffalo Bill házát egész olcsón meg lehet venni.

Kommentek

35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
695FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Flying Angels – Jön az új Trottel-lemez, itt egy dal róla

Természetesen a Talayapa projekttől is markánsan új megszólalásra számíthatunk.

Időkapszula 2000-be – 20 éves a Linkin Park debütalbuma

Minden idők egyik legsikeresebb debütlemeze ez, és az egyik legfontosabb alapműve nemcsak a felemás megítélésű nu-metal hullámnak, hanem az egész ezredfordulós popkultúrának.

A nők jogaiért küzd egy igazi girl power csajbanda Nyugat-Afrikából

A 10-17 év közötti lányok a zenéjükkel hívják fel a figyelmet az egyenlőtlenségre egy olyan helyen, ahol egyébként iskolába sem járhatnak.
00:03:34

A Scooter nem tud hibázni – Itt van 2020 himnusza

Zseni zene, zseni klip, zseni szöveg.

Jön az új Sigur Rós-lemez, de nem olyan, amilyet gondolunk

Egy 2002-es különleges projektjük felvételét adják most ki.