Hirdetés
Hirdetés

Stoned – Itt a Red Swamp bekészült klipje a harmadik albumról

A stoner/sludge metálban, vagy ahogy a zenekar fogalmaz, barátok között csak “szmóker-metálban” utazó Red Swamp új klipet hozott ki a 2021 őszén megjelenő harmadik, “Time to Die” című nagylemezéhez.

Hirdetés

A zenekar így mutatta be a most debütáló dalt és a hozzá készült videót:

„A Stoned a harmadik bemutatott dal az új albumról, és a banda legbetépettebb állapotát tükrözi. A felbukkanó szétcsúszott gitárszóló pedig nem más, mint Takács József “Jozzy” műve, tökéletesen elkapva a trekk hangulatát. A vájt fülűek még egy kis aláfestő kongajátékot is felfedezhetnek, melynek elkövetője Kerényi Nemimre Ákos volt.

A dal klipjét a zenekar a cserkeszőlői Tanyafeszten vette fel, ahol a fesztivál atmoszférája kiváló táptalajt biztosított a forgatáshoz és a megfelelő kedélyállapot megjelenítéséhez. A képek és a vágás Horváth Richárd keze munkáját dicsérik.”

A Red Swamp szeptember 10-én a budapesti Robotban tartja idei egyetlen fővárosi koncertjét, ezért érdemes őket elcsípni még az esetleges korlátozások előtt. Vendégük lesz a fergeteges osztrák dallamos death metal csapat, a Croword, amely szintén új albummal jelentkezett nemrég.

Az elővételes jegyvásárlók a helyszínen választhatnak maguknak egy ajándék Red Swamp CD-t a jegyük felmutatásával. További információk a zenekar közösségi oldalán, és a koncerthez kapcsolódó Facebook-eseményen, jegyek a Tixa hálózatában.

És akkor jöjjön a vadonatúj klip, melyet Horváth Richárd készített:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók