Hirdetés

Sting-turné lesz Magyarországon

Ritkán turnézik külföldi világsztár Magyarországon, Sting most megteszi. Jó, turnénak túlzás ezt mondani, de olyan sem gyakran fordul elő, hogy egy akkora sztár, mint Sting két magyar városban is koncertet adjon egy turnén belül, egymás utáni napon. A Police egykori frontembere most így tesz, március 16-án a Budapest Arénában, 17-én pedig a debreceni Főnixben lép fel. Sting előtt fia, Joe Sumner melegíti majd a közönséget.

Itt a vágatlan sajtóanyag:

STING: MY SONGS

A KRITIKUSOK ÁLTAL IS ELISMERT, TELT HÁZAS VILÁG KÖRÜLI TURNÉ HORVÁT, NÉMET, MAGYAR, LETT, LITVÁN ÉS ROMÁN ÁLLOMÁSOKKAL BŐVÜL JÖVŐ TAVASZRA.

STING 2022. MÁRCIUS 16-ÁN A BUDAPEST ARÉNÁBAN, MÁRCIUS 17-ÉN DEBRECENBEN, A FŐNIX ARÉNÁBAN AD KONCERTET!

Sting My Songs koncertje egy dinamikus show, amely a tizenhétszeres Grammy-díjas előadó pályafutása során írt legnépszerűbb dalait tartalmazza, legyen az akár Police- vagy szólósláger. Az elejétől a végéig „mesteri produkciónak” titulált koncert „zenei utazásra viszi a rajongókat az időben”, olyan nótákkal, mint a Fields of Gold, Shape Of My Heart, Roxanne vagy a Demolition Man „felejthetetlen előadása”. A rajongók emellett még hallhatják az Englishman In New York, az Every Breath You Take és a Message In A Bottle számokat is, sok más mellett.

Sting legújabb albuma The Bridge címmel november 19-én jelenik meg, bemutatva termékeny és sokszínű dalszerzői képességeit. Ez az új anyag, amelyet a világjárvány évében írt és rögzített, a személyes veszteségen, az elkülönítésen, a zűrzavaron, a bezártságon és a rendkívüli társadalmi és politikai felforduláson gondolkodva született. A sokszínű album, amely páratlan karrierje különböző szakaszait és stílusait is megjeleníti, olyan műfajokból merített ihletet, mint a rock ‘n’ roll, a jazz, a klasszikus zene és a folk, ugyanakkor Sting alapvető hangzása is benne van, például a nyitó Rushing Water vagy az új indie-pop hangzású If It’s Love dalokkal. Az album felfedezéséhez látogasson el a http://thebridge.sting.com  oldalra.

Sting új, heti internetes sorozata, az On the Bridge nemrégiben indult, és bensőséges bepillantást enged a zenész mindennapjaiba új albuma, a The Bridge készítése közben. A leghűségesebb rajongók már kedden láthatják az új részt a Sting.com oldalon köszönetképpen. Minden epizód 24 órán keresztül kizárólagos marad a rajongói klub tagjai számára, és szerdától láthatók szélesebb körben is.

A turnén az énekest egy elképesztő csapat kíséri: Dominic Miller gitáros, Josh Freese dobos, Rufus Miller gitáros, Kevon Webster billentyűs, Shane Sager harmonikás, valamint Melissa Musique és Gene Noble vokalisták.

Az újonnan bejelentett helyszíneken mindenhol Joe Sumner előadása indítja majd a koncertet.

A teljes körű jegyértékesítés november 12-én, péntek reggel 10 órakor kezdődik. A hivatalos Sting rajongói klub tagjainak elővásárlási lehetőséget biztosítanak a www.sting.com oldalon keresztül.

A budapesti és a debreceni koncertre jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül lesznek kaphatók. A regisztrált Live Nation tagok számára szintén elérhető lesz az elővásárlási lehetőség, november 10-én 10 óra és november 11-én 17 óra között.

A turné és a rajongói klub kapcsán további információ a www.Sting.com oldalon.

A magyarországi koncertek kapcsán további információ:

www.livenation.hu

www.funcode.hu

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk