Hirdetés

Startol az orfűi basszus-tábor + Nyerj Bass Camp-belépőket!

basscamp3.jpg

Az igazi legendákat és legjobb hazai követőiket felvonultató Bass Camp Orfű fesztivál július 19. és 22. között tér vissza a nagyvárosok zajától távol fekvő Orfűre egy négynapos basszusorgiára.

Az eseménynek múltja van: a tavalyi bulit már megelőzte egy 2004-től 2015-ig évről évre a mecseki Remete-réten megrendezett elektronikus zenei esemény-sorozat, a Rét-Tér, ahol a tört ütemeké és a basszusoké volt a főszerep a stílusok jeles környékbeli, hazai és külföldi előadóinak prezentálásában. Ez a sorozat a rét természetvédelmi besorolása okán véget ért, így került a Bass Camp Orfűre.

A fest érdekessége, hogy 2016 nyaráig nem igazán volt olyan többnapos rendezvény, ami ilyen intenzíven fókuszált volna a világ basszuszenei trendjeire. Az ismerős helyszín pedig több mint ideális terep arra, hogy összegyűljön mindenki, aki a drum&bass, dubstep, jungle, bass music, uk garage, dub, grime és más, kapcsolódó elektronikus zenei stílusokért rajong.

A fent említett műfajok jeles hazai képviselői mellett a Bass Camp Orfű idén már több mint harminc, Angliából és egyéb európai országokból érkező neves DJ-t lát vendégül, valamint több itthoni és külföldi zenei kiadó „showcase-ével” szórakoztatja majd a közönséget. A headlinerek közt ott lesz a jungle élő legendája, General Levy, a neves Swamp 81 kiadó feje, Loefah, a UK garage megkerülhetetlen művésze, El-B, valamint a hazai drum&bass legsikeresebb figurája, Jade. A különböző kiadók és ismertebb szervezőcsapatok közül jelentősebb idősávot kapnak majd a Dispatch, Utopia Music, Eatbrain, Elevated, Nightdrive, ASAN, Dubphase és a Dubapest művészei. Fellépnek továbbá, a teljesség igénye nélkül: Sam Binga, Sir Spyro, Ant TC1, Commodo, Cadik, Maztek, Hydro, Big Bud és még sokan mások – a teljes felhozatal pedig itt olvasható: www.basscamp.hu

A zenés programok mellett napközben megnyit majd a Bass Campus, ahol témába vágó magyar vagy angol nyelvű előadásokkal, zeneíráshoz kötődő workshopokkal és élménybeszámolókkal lehet majd gazdagabb minden érdeklődő. Előadóként a szcéna bennfentesei jelennek majd meg a katedrán és osztják meg tapasztalataikat előadás- vagy kötetlenebb, interaktív foglalkozások formájában. Az előadók között szerepelnek majd a PTE elektronikus zenei média művész szakának képviselői is.

A fesztivált igazán nem lehet lehúzással vádolni, hiszen a négy napos bérletet mindössze 20.000 forintért árulják. Orfű üdülőövezet, ezért mindenkinek, aki szeretné meglátogatni az eseményt, azt javasolják a helyiek, hogy időben foglaljanak szállást, ha nem szeretnének kempingezni, mert a település szálláshelyei szinte egész nyáron tele vannak.

JÁTÉK!

A négy páros belépőnk egyikét megnyerheted, ha válaszolsz az alábbi kérdésekre:

1. Ki az ASAN kiadó legtermékenyebb művésze?

2. Ki a Bass Camp egyik szervezője, aki nemcsak ismert DJ, de testvére is a zenei életben tevékenykedik?

Megfejtéseket Bass Camp Játék tárggyal a jatek@langologitarok.hu címre kell küldeni.

A fesztivál legimsertebb fellépői:

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
845FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló