Stan Lee minden nyelven legalizálta volna a legcsúnyább káromkodást

Stan Lee az ismerősei szerint előszeretettel mondta azt monológjai közben, hogy “excelsior” egy kiadós káromkodás helyett, de itt egy nem is akármilyen felvétel arról, hogy azért nem különleges alkalom adtán a klasszikus, rövid, tömör, és igen népszerű “fuck” szót is lehetett tőle hallani.

Sőt, most egy olyan animációs kisfilm készült a képregényes legenda tiszteletére, amiből kiderül, hogy még mozgalmat is indítana a fuck szó legalizálásáért.

A pár perces klipben Kosperry animálta Stan Lee-t, a rá jellemző jól ismert gesztusokkal, az eredeti hangfelvételt pedig Aron Frommnak lehet köszönni, aki majdnem egy évtizedig volt Lee mellett hangmérnök, és saját bevallása szerint is imádta a közös munka minden egyes pillanatát. A néhány mondat egy szinkronmunka közben hangzott el, amikor Lee feladata az volt, hogy felvegyék a védjegyévé vált “excelsior” felkiáltást. Ehelyett azonban azt fejtegette, hogy milyen csodálatos szó is a “fuck”, amit lehet igeként használni, főnévként, melléknévként, és nincs olyan mondat a világon, amibe ne lehetne beilleszteni. Lee elmondta, hogy ő legszívesebben mozgalmat indítana, hogy legalizálják ezt a szót. Fromm elmondta, hogy ez egyik kedvenc emléke a két éve meghalt Leeről.

Hirdetés

 

Kommentek

Vedd meg KITT-et magától David Hasselhofftól!

Aki eleget fizet, annak házhoz is viszi az autót.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
719FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Meghalt Phil Spector

A börtönben kapta el a koronavírus-fertőzést.

Segíts, hogy segíthessünk! – Jótékonysági kampány a zeneipari háttérmunkások megsegítésére

A befolyó bevételt a Fábián Juli Emlékalapítvány  gondozza és osztja szét a rászorulóknak.

A koncertek jövőjére veszélyes, hogy nem együttműködőek a résztvevők

A zenei események a legveszélyesebbek, a közönség pedig a legkevésbé együttműködő.

Egy világjárványnak is lehetnek jó oldalai

A cégek szerint például az, hogy ők léteznek és segítenek. Az egész vesztese a készpénz, az emberek vásárlási szokásai pedig örökre megváltoztak.
Hirdetés