Squid Game valóságshow-t tervez a Netflix

4,56 millió dollárt lehet nyerni a Netflix Squid Game tematikájú valóságshowján, amelyre már elindult a jelentkezés. Annyi a könnyítés, hogy a dél-koreai disztopikus sorozatban megszokottaktól eltérően, itt nem az élet vagy a halál lesz a tét.

456 versenyzőt várnak a világ minden tájáról, aki nem elég ügyes vagy leleményes, az üres kézzel megy majd haza. A valóságshow 10 részből áll majd, és a bejelentés szerint ebben a műfajban még nem volt ekkora nyeremény, és ennyi versenyző. A játékokat a sorozat ihlette, a meghalás a tervek szerint nem lesz szerves része a műsornak, és itt is fontos lesz az ügyesség mellett a stratégia, taktikázás, és a szövetségek.

A résztvevőknek legalább 21 évesnek kell lenni, tudniuk kell angolul, és 2023 elején 4 hétig készen kell állni a forgatásra.

A Netflix minden idők legnépszerűbb sorozataként tartja nyilván a Squid Game sorozatot,  amit 111 millió felhasználó streamelt az indulás első 28 napja alatt. A sorozat rendezője, írója és ügyvezető producere, Hwang Dong-hyuk hétfőn kazt mondta:

12 évbe telt, hogy tavaly életre keltsék a Squid Game első évadát. De 12 napba telt, mire a Squid Game lett a legtöbb valaha népszerű Netflix-sorozat.

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés