Hirdetés
Hirdetés

Speed-folk, freak-punk, antikonvencionális antislágerek – Heti Park

die-antwoord.jpg

Augusztus második felében sem áll meg az élet a Budapest Parkban. Ezen a héten elsősorban a hazai zenekaroké a terep, hiszen különleges koncerttel érkezik a Bohemian Betyars, akik csütörtök estére kiegészülnek a Parno Graszttal, pénteken Szabó Balázs Bandája és a Konyha veszi birtokba a színpadot, szombaton pedig érkezik a dél-afrikai rap-rave Die Andwoord, akiknek a koncertjére egy szerencsés olvasónk páros belépőt is nyert. 

Augusztus 16, csütörtök – Bohemian Betyars / Parno Graszt x Sziget After – Budapest Park

A 2009-ben alakult Bohemian Betyars különleges speed-folk, freak-punkos mindig vidám, mindig energikus zenéjével hamar belopta magát mindenki szívébe. Nem csoda, hiszen koncertjeik közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönség érzelmeit, az ember zsigerébe hatol és minden lábat táncra bír. Ez biztosan nem lesz másképp augusztus 16-án sem, főképp mert a mulatságba becsatlakozik az autentikus cigányfolklórból merítő Parno Graszt is. A harminc éve működő, nemzetközileg is ismert és elismert zenekar őszinteségével és lüktető dallamvilágával nem kérdés, hogy hatalmas bulit csinál a Budapest Parkban!

Augusztus 17, péntek – Szabó Balázs Bandája a Budapest Parkban / Vendég: Konyha

Szabó Balázs Bandája a Budapest Parkban, különleges vendégként érkezik a Konyha. Ha semmiről sem szeretnétek lemaradni, kérjük, hogy érkezzetek időben, mert mindkét zenekar pontosan kezd! Aki pedig még elővételes áron csapna le a jegyekre, az ne habozzon, mert már nem sok maradt az elővételes bilétákból! Utána teltházas Necc Party hajnalig.

Augusztus 18, szombat – Die Antwoord, vendég: Moonchild Sanelly – Budapest Park

A konvencionális dolgokat élből elutasító dél-afrikai Die Antwoord az őskáoszt idézi meg a Budapest Parkban. Egészen biztosan magukkal hozzák antislágereiket (Enter The Ninja, Baby’s On Fire), amiket bár sosem játszott rádió, mégis ezrek üvöltik teli torokból, mintha nem lenne holnap!

A koncert után Neonhullám presents Megahit Live!

Augusztus 21, kedd – A séf – Nagyszünet Kertmozi a Sony Movie Channellel

Jövő kedden ismét Kertmozi a Nagyszünetben. Ezúttal egy amerikai vígjáték, A séf lesz műsoron.

Carl Casper (Jon Favreau) egy híres séf, aki mindent tud az ételről, de egyre kevesebbet a fiáról és az életről. A twitterről pedig azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák. Döbbenten veszi tudomásul, hogy ezrek olvasták a sületlenségeket, amit egy komisz ételkritikus pikírt kritikájára válaszolt. Mikor munkanélküli lesz, volt neje (Sofía Vergara) unszolására elhatározza, hogy elfogadja a nagyképű volt pasijának (Robert Downey Jr.) a segítségét és megvalósítja egy régi álmát: nekivág Amerikának egy büfékocsival. Az útra elkíséri a kisfia és hűséges séf barátja (John Leguizamo), hogy együtt segítsenek Caspernek rájönni miért is érdemes élni. Természetesen a kubai szendvicscsodákon kívül.

Most pedig jöjjön az eredményhirdetés! A két héttel ezelőtt meghirdetett Die Antwoord-játékban Házkötő C. Márk nyerte a páros belépőt, gratulálunk neki.

További információk és programok a Budapest Park weboldalán és Facebookján

Advertisement
39,010KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló