Hirdetés
Hirdetés

Solis Occasum – Premieren a Lawn Dogs legújabb dala

Az instrumentális jazz-fusion kvartett egy friss szerzeménnyel jelentkezik session videó formájában. A Lawn Dogs a tavalyi évben a Native DSD szavazásán elnyerte az év lemeze díját elektronikus zene kategóriában, amit azóta már egy tagcsere is követett, a felállásban a billentyűknél, ahol Lukács Mártont köszönthetjük.

Hirdetés

A zenekar január végén vonult be a budaörsi BBS studióba, ahol egy nap leforgása alatt felvettek három dalt, ebből hallgathatjuk most meg az elsőt, a Solis Occasum címet viselő dalt, ami a napnyugta latin kifejezése, utalva ezzel az élet törékenységére és az elmúlásra. A felvétel, valamint mixing és mastering Kremán Patrik munkáját dicséri, a videófelvételeket pedig a Blackhole Session csapata készítette, Kocska Ádám, Erdei Koppány és Csapó Vera személyében.

A zenekar hamarosan bemutatja másik két friss szerzeményét, koncerten pedig a Gödörben lehet találkozni velük március 8-án a Jurisits Tamás group vendégeként. Részletek a koncert eseményénél és a zenekar hivatalos Facebook oldalán érhetők el.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,935KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,670FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók