Hirdetés

Sokkolt az új Paradise Lost-dal

Nagyon bírtam annak idején a Paradise Lost zenekart. Egészen az 1995-ös Draconian Timesig. Utána fokozatosan elvesztettem velük a kapcsolatot. A 2001-es Believe in Nothingot talán már nem is igazán hallottam. Az utóbbi albumoknál pedig csak a még mindig bizakodó öcsémet kérdeztem meg, hogy érdemes-e energiát fecsérelnem rájuk, ő meg mondta, hogy nem, unalmas. Most viszont olyan történt, amit nem hittem volna. Meghallgattam ezt a Beneath Broken Earth című számot, aminek itt van alább a próbatermes, de azért hangulatos klipje, és már vagy ötödszörre indítom újra.

Olyan klassz, csigalassú doom death dal ez, amilyet utoljára talán az 1992-es Shades of God lemezre írt az angol zenekar vagy még akkor sem. Mondták, hogy Nick Holmes újra durván énekel majd, hörög, meg ilyenek, na meg hogy visszatérés lesz a gyökerekhez, de csak legyintettem. Hiszem, ha hallom. Hát most hallottam. Nem tudom milyen a többi dal, de ez egyszerűen tökéletes. Biztos Holmes nagy szakálla tehet róla. Vagy a másik zenekara, a Bloodbath klasszik láncfűrészes death metalja hozta vissza a hörgőkedvét? Lemezmegjelenés június első napja. Már alig várom!

Közben látom van már másik szám is. Ez sem rossz. Nem üt annyira, mint a fenti, de a kedvemet nem vette el. 

FRISSÍTÉS: Na, annyira nem érdekelt az új dalig a Paradise Lost, hogy még azt is elfelejtettem, hogy Gnosis kolléga már írt az előzőről. 🙁

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
874FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló