Hirdetés

Sokkal olcsóbb lesz a Tidal

Nagy hírt jelentett be a Tidal: április 10-től egybeolvad a jelenlegi Hifi és Hifi Plus előfizetési kategória, mindez a olcsóbbik árán. A Hifiben CD minőségben lehetett eddigi zenét streamelni, a Hifi Plusban pedig annál is jobb minőségben. Szóval most mindenki megkapja a legjobbat. Ez Magyarországon elvileg azt jelenti, hogy 1790 forintért kapjuk a Plust az eddigi 2999 helyett. Egyelőre viszont csak az amerikai árakat írta ki a norvég szolgáltató, tehát nálunk április 10-én derül ki, tényleg csak annyi lesz-e, hogy a Hifi Plus ára lecsökken 1790 forintra és kész. (FRISSÍTÉS: A Tidal kiküldte a magyar felhasználóknak is a levelet, valóban 1790 forint lesz az előfizetés mindenkinek, aki nem családi csomagot szeretne. Utóbbi 2790 lesz, amin hat ember osztozhat.)

Hogy miért történik mindez, nem tudni, de valószínűleg amiatt, mert az Apple Music is például annyiba került, mint az olcsóbbik Tidal-csomag, miközben a legjobb minőségben szolgáltatja a zenét, korlátozás nélkül. Ugyanez a helyzet az Amazon Music HD-val is, ami szintén nagyjából ennyibe kerül (euróban kell fizetni).

Na de mi van a Spotify-jal?

Még mindig nem tudni. Néha felbukkan egy-egy hír, hogy hamarosan jön a hifi csomag, azt is oda szokták írni, hogy majd jó drágán, de most, hogy a Tidal is annyiba kerül majd, mint a többi, így már ki tudja, mennyiért indítják majd el. Ha egyáltalán elindítják valaha.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,938KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,680FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk