Hirdetés
Hirdetés

Snake sem számított arra, hogy a Voivod kapja majd a Grammy kanadai megfelelőjét

voivod_2019.jpg

Bár a különböző zeneipari díjak intézményét mi, savanyú szőlőt rágcsáló középkorú metálosok megmosolyogjuk, annak azért tudunk örülni, ha olyan zenekarok részesülnek elismerésben, akik vastagon meg is érdemlik azt. A Voivod idén például a Juno Award díjazottjai közé került, ami nem más, mint a Grammy kanadai megfelelője. Itt volt már az ideje, mondjuk mi, miközben Snake – anyakönyvezett nevén Denis Belanger – , a zenekar frontembere valamivel szerényebben fogalmazta meg ugyanezt egy friss interjúban.

Snake elmondása szerint nem számított arra, hogy a díj náluk köt majd ki, egész egyszerűen azért, mert…

…nem vagyunk hozzászokva az efféle fogadtatáshoz, meg az ehhez hasonlókhoz. Eléggé meglepett minket, de bizonyos értelemben azt hiszem, megérdemeltük, hiszen idén már 36 éve nyomjuk az ipart, és azt hiszem, az egész kanadai zeneipar díjazni kívánta díjazni a hosszú évek alatt erőfeszítéseinket. És persze egy olyan album után, mint a The Wake, nem is nagyon tudtak mást csinálni, hiszen nagyon jó kritikákat kaptunk, és tényleg gyilkos egy lemez lett, szóval valamit lépniük kellett. Meg ugye ott az egész pályafutásunk, régóta dolgozunk már, és valahogy jelezni akarhatták számunkra, hogy ez azért nem maradt észrevétlenül.

Akárhogy is, jó helyre került a díj, mi pedig örülünk, hogy ennek apropóján ismét fényezhettük egy kicsit a zenekar szobrát, van miért.

A Metal Express Radionak adott interjú teljes terjedelmében meghallgatható itt.

Advertisement
38,980KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló