Hirdetés

Slayernek, Panterának és Metallicának nevezte gyerekeit egy új-zélandi anya

David Farrier, az új-zélandi dokumentumfilmes osztott meg egy sztorit egy nőről, aki úgy gondolta, hogy mikor a gyereke névadására kerül sor, akkor nem valamelyik népszerű gyereknevet választja, nem is történelmi alakok vagy kedvenc sorozata, esetleg számára inspiráló emberek neve közül választ, hanem a kedvenc zenekarai előtt tiszteleg.

Ezért a kis Metallicácska, Slayerke és Panterácska együtt rosszalkodhatnak, ugyanis így nevezte el a három gyerekét. 

Farrier is kissé szkeptikus lett első körben, főleg mikor megtudta, hogy Metallicának középső neve is van, méghozzá az, hogy And Justice For All, és hiába látta a születési anyakönyvi kivonatokat, úgy érezte, hogy őt most éppen eléggé szívatják, ezért az új-zélandi főjegyzőhöz fordult, hogy segítsen tisztázni, ki hazudik. 

Jeff Montgomery válaszából kiderült, hogy valóban lehet zenekarok vagy albumcímek neveit adni a gyerekeknek, egészen addig, amíg az nem sértő, bántó és erőszakos, vagy nem emlékeztet hivatalos rangra vagy megszólításra. Azaz nem lehet az a gyerek neve, hogy Nagy Doktor, de Szabó Slipknot igen. Itthon a különleges nevet kérvényezni kell, vagyis nem olyan egyszerű a leendő Kiss Tankcsapda vagy Kovács Pokolgép élete, és azért valljuk be, hogy néhány zenekar teljesen kiesik ebből a játékból, mert valószínűleg nem lenne egyszerű élete Új-Zélandon sem a kis Pig Destroyer, Megadeath vagy Tool keresztnevű gyerekeknek, itthon pedig jó eséllyel senki nem nevezné Depressziónak az újszülöttjét. 

Mindenesetre az anya annyit mondott, hogy néha nem egyszerű az élet a világ három legkeményebb zenekarával.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk