Hirdetés
Hirdetés

Sisi – Manifesto

Alig másfél éve tűnt fel a hiphop zenei színen Sisi, máris lehengerelte a hallgatóságot, múlt héten pedig a Magyar Klipszemle neki ítélte oda a legjobb performanszerért járó díját. A különc rapperlány most egy újabb, frappáns szófordulatokkal és mélyen pulzáló beatekkel tarkított trackkel ültet fel az érzelmi ringlispílre – itt a mámoros „Manifesto”!

„A „Manifesto” alakulása közben, csak azt tudtam, hogy alkotni akarok valami újat és inspirálót, miközben igyekeztem egy bizonyos harmóniát létrehozni a zenei káoszban” – meséli új zenéje hátterét Sisi, akinek különös szókombinációt felhasználó és szokatlan vizualitású „Kezeket fel” című felvételét idén 644 klipből válogatták a nyertesek közé az idei, hatodik Magyar Klipszemlén.

Az eddig megjelent három szerzemény: a közönségkedvenc „Yalla, a „Kezeket fel” vagy a legutóbbi „MagasLow” Sisi eddigi pozitívabb tónusait emelte ki, ám a most debütáló „Manifesto” egészen más, sokkal melankolikusabb hangzásvilágát mutatja be az extravagáns szerzőnek:

„A dal leginkább az életem egy megpróbáltatásokkal teli, mégis az egyik legboldogabb időszaka ihlette, tipikusan, amikor az ember úgy érzi, a dolgok nem feltétlenül festenek jól, mégis mer bízni abban, hogy a jövő mást tartogat”

– fejti ki Sisi az újdonság születését.

“A „Manifesto”-ban az elejétől a végéig bizonyos hangulatok váltják egymást, ezzel reprezentálva a magasabb és mélyebb életszakaszaimat. Azon voltunk produceremmel, Biksi Gáborral, hogy a hallgatókat jó értelemben egy kisebb érzelmi hullámvasúton vigyük végig. Hasonlóan, mint amikor egy rideg közegben az inspiráció egyféle reménysugárként érinti az embert.”

A trackhez készült egy színekben, érzetekben váltakozó imázsvideóklip, amiben a rendező, Makk Vata tökéletesen megragadta a zeneszám mélyberántó, mámoros hangulatát.

Advertisement
spot_img

Kommentek

[gs-fb-comments]

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,440KedvelőTetszik
2,933KövetőKövetés
1,130FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk