Hirdetés
Hirdetés

Sisi – ASZTMA feat. Leggoman

Az „ASZTMA” Sisi szívében kivételes helyet foglal el, története pedig amilyen stresszesen indult, olyannyira tanulságos az alkotásban.

„Ez az a dal, amelyet a legnehezebb volt összeraknunk, hiszen egy akusztikus formával indítottunk, majd lett belőle egy veretős trekk. Ez az egyik kedvencem a lemezről és a Bánkitó Fesztivál egyik hűtőjének búgása is bekerült”

– mesélte Sisi, aki leadás előtt néhány órával rakta össze az anyag végleges formáját az album zeneszerzőjével és producerével, WaTával, illetve a felvételen még az underground rapper, Leggoman is közreműködik.

„Az van, hogyha nagyon befeszülök, akkor kijön az asztmám. Hogyha viszont lelkileg rendben vagyok, akkor semmi bajom nincs, és erre utalok ebben, hogy „elmúlik az asztma, tegnap is írtam, azt ma?”, hiszen már tegnap is ott voltam a stúdióban, és ugyanúgy írtam, és ugyanúgy felvettük, és jó lett, és ma is meg fogom csinálni”

– mondta Sisi.

Hűen a trekkhez extrán rövid idő alatt szervezte meg, forgatta le, látta el utómunkával a Dracula Collectiva csapata a most debütáló klipet, amely egy kastélyos miliőben találja Sisit legjobb barátaival és rajongóival.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,917KedvelőTetszik
3,040KövetőKövetés
3,350FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk