Hirdetés

Sinéad O’Connor visszavonta a visszavonulásáról szóló közleményét

Őszintén megmondom, nem igazán tudom követni Sinéad O’Connort. Most direkt nem nézek utána, úgy írom, hogy emlékeim szerint az elég zaklatott életet élő ír énekesnő évekkel ezelőtt fogta magát, visszavonult, és ezzel a lendülettel muzulmán is lett, majd szidta a zsidó-keresztény kultúrát, amiért később bocsánatot kért. Aztán meg is lepődtem, hogy egyszer csak turnét jelentett be, és Budapesten is fellépett 2019 végén.

Hirdetés

Pár napja viszont megint bejelentette, hogy “azonnali hatállyal” visszavonul a színpadtól, még egy lemezt kiad ugyan, de ennyi, vége. Szerinte egy bölcs harcos tudja, mikor kell visszavonulnia. Nem írtam meg, gondoltam, úgyis meggondolja magát. Így is lett.

Sinéad O’Connor ugyanis újabb közleményben jelezte, hogy a visszavonulásról szóló közleménye zsigeri reakció volt pár olyan interjúra, ami felbosszantotta, de azóta lehiggadt, és bocsánatot kér mindenkitől, aki megrémült a hírtől. Szóval jön az új lemeze, továbbra is érvényesek a turnéja dátumai, csak az újságírókat szeretné megkérni, semmilyen érzékeny témát ne hozzanak fel neki, mert ő nem egy amazon, hanem egy érző szívű, törékeny nő. Szóval akkor lehet, hogy már nem is harcos, mint pár napja mondta, és amúgy meg lehet, hogy egyszerűbb lenne nem interjúznia senkivel, ugyanis gyakorlatilag már minden téma érzékeny számára.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk