Hirdetés

Shh… I’m Drunk – A The Anahit nyárbúcsúztató dala egy zenekari emlékeket felidéző videóval

A The Anahit háza táján nincs megállás, itt az új single, a “Shh… I’m Drunk”, ami azoknak, akik követik a zenekar Facebook-oldalát, nem teljesen ismeretlen. A karantén alatt ugyanis indítottak egy PopWriting Monday című sorozatot, ahol ezt a dalt már hallhatta a közönség. Most új zenei köntösbe bújtatva végre a streamingplatformokon is elérhető lesz, ráadásul egy igazi “feel good” videót is készítettek hozzá azokból a felvételekből, amiket az elmúlt időszakban rögzítettek úton a koncertekre, backstage-ekben, színpadokon és közös hétvégi lazulásokon. Ez a zenekar “szia nyár, jövőre újra találkozunk” dala, mert saját bevallásuk szerint imádják ezt az évszakot, így mindig nehéz búcsúzni tőle.

A zenekar énekesnője, Csányi Rita így mutatta be a most debütáló szerzeményt:

“A Shh… I’m Drunk egy rendkívül vicces és energikus pop-funk dal, ami egy lányról szól, aki jó néhány pohár bor után azt hallucinálja, hogy a szőke herceg fehér lovon pont ott van a hálószobájában. Később viszont, ahogy elkezd józanodni, rájön, hogy a hercege sajnos nem igazi és csak képzelődött, úgyhogy bont még néhány üveg bort és whiskyt, és elkezd táncolni és énekelni egyedül a szobájában.”

A The Anahit szokásos őszi klubkoncertje idén október 1-én lesz Budapesten, amikor is visszatérnek az Instantba, ahol a régi jól ismert kedvencek mellett eljátsszák az idén megjelent új dalokat, köztük a most debütáló Shh… I’m Drunk címűt is egy igazán pörgős buli keretében. De nem ez lesz az egyetlen különlegessége a koncertnek, ugyanis itt hallhatja a közönség premier előtt az első, magyar nyelven íródott The Anahit-dalt, a “Tériszony”-t is, ami csak a koncertet követően fog megjelenni az online platformokon.

Addig is, hallgassuk meg az új dalt, és lessünk be egy kicsit a zenekari színfalak mögé!

További információk a The Anahit Facebookján! (Fotó: Bikali Sándor)

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk