Hirdetés
Hirdetés

Set School – Az új interaktív zenei oktatási módszer

Curtis BLR Majka BULI.jpgA kibővült Hangfoglaláson a csendes teremben most először lesz kint a németországi központú Set School, melynek két éve indulnak Magyarországon is magyar nyelven. Az elméleti képzést internetes oktatási platform és nemzetközileg bevált tananyag garantálja.

A kurzusok először az interneten keresztül jutnak a tananyaghoz, lehetővé téve ezáltal, hogy saját időbeosztásuk szerint olvassák a tananyagot és végezzék el a feladatokat.

Az internetes tanulást videókkal, interaktív tananyagokkal és úgynevezett Webináriumokkal színesítik, ami nem más, mint egy virtuális tanterem, ami bárhonnan, akár egy mobiltelefonnal is elérhető.

Az öt gyakorlati hosszú hétvége profi, mai nap is működő, neves stúdiókban zajlik. A tanfolyamon egyszerre 12 fő vehet részt, ami lehetővé teszi a személyre szabott foglalkozást.

Az iskola továbbá cseregyakorlatokat szervez a nemzetközi székhelyek között. A diákok a német tananyagot követik, hogy a 12 hónapos képzés végén kiállított bizonyítvány a németországival egyenértékű lehessen.

A részletes információ a www.set-school.hu honlapon található.

spot_img

Kommentek

[gs-fb-comments]
37,440KedvelőTetszik
2,931KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló