Hirdetés
Hirdetés

Seraphim Enslavement – Itt az első dal a Suffocation novemberben érkező új lemezéről

November 3-án érkezik a New York-i death metal intézmény Suffocation következő albuma Hymns From The Apocrypha címmel a Nuclear Blast gondozásában. Ez az első stúdiólemezük, amin az „új” énekes, Ricky Myers szerepel, aki már majdnem tíz éve működött közre többé-kevésbé rendszeresen a zenekar turnéin, és 2019-ben hivatalosan is átvette az alapító frontember, Frank Mullen helyét.

Hirdetés

A hivatalos közlemény szerint az új album, amit a Seraphim Enslavement című dal és a hozzá készült videóklip vezet fel, vitathatatlanul a csapat eddigi legerősebb hangzású, „legszonikusabb albuma”, a Suffocation pedig ezzel elérte a death metalban elérhető tökéletességet. Hát nyilván ilyenkor ilyesmiket szokás nyilatkozni, meg végül is attól a zenekartól, aki azért jobb napjain olyan alapműveket tett le az asztalra, mint az Effigy of the Forgotten, vagy a Pierced from Within, elnézzük az ilyen reklámszlogeneket, pláne, hogy a most közzétett szerzemény egész jó előjel a lemez egészét tekintve.

A „Hymns From The Apocrypha” dallistája:

  1. Hymns From The Apocrypha
  2. Perpetual Deception
  3. Dim Veil Of Obscurity
  4. Immortal Execration
  5. Seraphim Enslavement
  6. Descendants
  7. Embrace The Suffering
  8. Delusions Of Mortality
  9. Ignorant Deprivation

És mutatunk borítót is, amiről első ránézésre simán elhittük volna, hogy a legendás Dan Seagrave munkája, de igazából nem: Giannis Nakos, a zenészként több formációban is érdekelt görög borítóművész készítette a képet, aki az utóbbi időben többek között olyan zenekarok számára dolgozott, mint a Bio-Cancer, a The Crown, vagy a Vomitory.

A Suffocation rajongóinak legalább ilyen jó hír, hogy az új albumhoz kapcsolódó turné Budapestet is érinti. 2024. február 5.-én, héftőn este a Dürer Kert nagyszínpadán játszik majd a zenekar, olyan turnépartnerek társaságában, mint az Enterprise Earth, az Organectomy, a Sanguisugabogg, a hazai színeket pedig az As Karma Brings képviseli majd.

További infók a koncert Facebook-eseményén!  

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,016KedvelőTetszik
3,065KövetőKövetés
4,570FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók