Hirdetés

Sepultura a Barba Negra Trackben

sepultura.jpg

Ugyan átesett már néhány tagcserén 1984-es alakulása óta a brazil csapat, energiájuk azonban egy cseppet sem apadt az évek során. Erről már hazánkban is tanúbizonyságot tettek nem egyszer, legközelebb július 21-én teszik a Barba Negra Trackben.

„Roots, Bloody Roots!” – minden jóravaló rocker kívülről fújja Max Cavalera sorait. Bár ő már távozott a zenekarból, ez a három szó kétségtelenül a Sepultura örök védjegyévé vált, csakúgy, mint annyi „sláger” az elmúlt 30 évből. A banda elsőként vált világszerte ismertté egy dél-amerikai országból, Brazíliából. A klasszikus groove, thrash elemeket különleges törzsi hangzással vegyítve új stílust teremtettek, s annak a mai napig meghatározó bandájává váltak.

A harmincéves szülinapot pedig hogyan máshogyan, mint egy turnéval kell megünnepelni. A hazai közönségnek külön öröm, hogy Budapesten is részesei lehetnek a különleges, visszaemlékező bulinak, ahol ritkán és soha nem játszott, illetve meglepetésdalok is felcsendülnek majd. “Ahogy az oroszok, az amerikaiak és a kanadaiak már megtapasztalhatták, ezek a 30 éves jubileumi koncertek igazán különlegesek. Olyan dalokat is játszunk, amelyek általában nem kerülnek be a programba. Az igazán komoly európai rajongóknak is nagyon be fognak jönni ezek a bulik, ebben biztosak vagyunk! Már várjuk, hogy újra találkozhassunk!”

A rajongóknak hálául pedig egy új dal is született: “Írtunk egy új dalt, amellyel a rajongóink iránti tiszteletünket, szeretetünket akarjuk kifejezni, egyben megköszönni azt a hihetetlen támogatást, amit a 30 év során kaptunk. Egyetlen zenekarnak sincsenek jobb rajongói! Miattatok tesszük ma is azt, amit teszünk. Mindannyian egy nagy család vagyunk, beleértve azokat, akik szeretnek, és akik gyűlölnek.Köszönet nektek!

A Sepultura előtt két kiváló hazai banda melegít be. Előbb a Magor, a magyarul éneklő, heavy, core elemeket ötvöző, nemrégiben nagylemezzel – Testamentum – jelentkező jászberényi metal brigád lép színpadra. Őket követi a fehérvári Cadaveres, akiknek utóbbi lemezei már ugyan dallamosabb, fogósabb groove metal irányt vettek, de korai korszakukra tagadhatatlanul hatással volt a Sepultura. Mondhatni, kötelező a fellépésük a brazil zenekar előtt. Ráadásul a belépő mellé mindenki egy ajándék Magor vagy Cadaveres CD-t kap ajándékba.

2015. július 21., kedd, 18 óra, Barba Negra Track

Sepultura
Cadaveres
Magor

Jegyinformáció: Belépőjegy:  2015. június 1-től és a helyszínen: 4999 Ft.
Jegyek kaphatók: Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, a metalshop.hu oldalon, a Barba
Negra Track pénztárában és online felületén, valamint a Ticketportal hálózatában.

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló