Hirdetés
Hirdetés

Sem klip, sem single nem lesz Ed Sheeren meglepetéslemezéhez

A korábbi Ed Sheeran-lemezhez hasonlóan az Autumn Variationst is a Grammy-díjas The National tagja, Aaron Dessner produceri közreműködésével hozták tető alá, akit közös barátjukon, Taylor Swiften keresztül ismert meg Sheeran.

Hirdetés

A brit dalszerző azon alkotók közé tartozik, akik képtelenek leállni a zenéléssel. Amikor Sheeran májusban kiadta a Subtractet, még arról mesélt, hogy eredetileg teljesen más dalokat tervezett megjelentetni, de családjában és baráti körében beállt változások, megpróbáltatások új irányba sodorták őt. Azt gondolhatnánk, hogy ezekhez a kiadatlan demókhoz nyúlt most vissza az előadó, de az Autumn Variations valójában egy stúdió-session alatt született tavaly ősszel.

A lemez 14 dalának mindegyikét – Edward Elgar Enigma Variations című műve nyomán – Sheeran egy-egy barátja inspirálta. Az Autumn Variations az ősz bensőséges hangulatát szeretné megragadni. Az albumon ott a magány, az elszigeteltség és a fájdalom letaglózó érzése, de emellett az elengedéshez szükséges felszabadító erő és az új kapcsolatok felemelő érzése is előbukkan.

Október 2-án, azaz ma ráadásul érkezik a kiadvány „live” verziója is, melynek különlegessége, hogy a hangfelvételeket a rajongók otthonaiban rögzítette Sheeran. Bónusz, hogy ehhez a lemezhez sem, klip sem kislemez nem kapcsolódik majd.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,003KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,870FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók