Hirdetés

Segít a Tinder partnert találni a Szigetre

A Sziget fesztivál is bekerült a világ húsz olyan zenei fesztiválja közé, ahol a Tinder segít partnert keresni. A festival mode lényege, hogy segítsen olyan emberekkel ismerkedni, akik részt vesznek ugyanazon a zenei fesztiválon.

Az újítás már elérhető az Explore-fülről, ahol a közös érdeklődésű emberekkel lehet ismerkedni, jelen esetben ez maga a fesztivál. Az esemény előtt egy hónappal lehet ismerkedni olyan emberekkel, akik esetleg ugyanazokat a koncerteket szeretnék megnézni, lehet közös programokat és koncertnaptárat szervezni, vagy csak szimplán egymásra találni.

Összesen húsz olyan zenei fesztivál van, amelyeknél a Tinder felajánlja ezt a fajta ismerkedési lehetőséget. Európában a Szigeten kívül a stockholmi, párizsi és berlini Lollapalooza, a spanyol Sónar, a német Parookaville van még többek között a listán. Arra is van lehetőség, hogy azok is részt vegyenek a fesztiválspecifikus ismerkedésben, akik nem mennek el a rendezvényre, bár így túl sok értelme nincs az egésznek.

A Tinder egy kutatást is végzett előtte, amelyből kiderült, hogy minden harmadik párkereső részt vesz fesztiválon vagy koncerten 2022-ben, 64 százalék pedig azt mondta, hogy szeret zenés eseményeken ismerkedni, 61 százalék pedig azt mondta, hogy kialakult már barátság vagy annál több olyan emberrel, akit zenei eseményen ismert meg.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk