Hirdetés
Hirdetés

Second Moon – Újabb dal a Junkies black metal projektjétől, a Stonebloodtól

Second Moon címmel vadonatúj lyric videót jelentetett meg Stoneblood, a Junkies négy tagjának dallamos black metal projektje. A videó a decemberben érkező albumuk borítójának részleteit mutatja be. A lemezborító-festményt Ikosidio készítette, akivel a közös munka már nem újkeletű: Gravel (énekes-gitáros) és P. (az album dalszövegeinek írója) korábbi közös zenekaruk, a Paragon Zero Omass EP-jét is ő illusztrálta. A németországi grafikus az okkult, középkori kultúrából és ősi mitologikus témákból merít.

“Bár nagyon zöldfülű black metalos vagyok, szerintem ez a zene bárki részéről simán befogadható. Ebben a dalban van minden: valaki az első szám (Everlasting Breath) megjelenése után mondta, hogy nem rossz, nem rossz, de blastbeat biztos nem lesz az albumon. Na, ebben még az is van. Olyan volt nekem ezt a lemezt csinálni, mint a nagyszülő-unoka viszony. Komolyabb dolgom nem volt vele, csak max elrontani tudtam.”

Hirdetés

– osztotta meg Szekeres András gondolatait a dallal kapcsolatban. Az énekes korábban ezt írta ezt írta Stonebloodról a Junkies oldalán:

“Rendkívül élveztem a stúdiómunkát, nekem egy kicsit ilyen „utazás az ismeretlenbe”-érzésem volt végig. Nem tudom, hova fut ki ez a projekt, de szeretem minden percét, bármeddig is tart.”

CD és merch előrendelhető a kiadó weboldalán! További információk a zenekar Facebookján! 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,937KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,680FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók