Hirdetés

Sean Paul lemondta szegedi koncertjét

seanpaul.jpg

Bár úgy volt, hogy koncertje előtt egy nappal korábban érkezik a Tisza-parti városba, egy régebbi térdsérülése miatt egyáltalán nem tud jönni a SZIN-re Sean Paul, aki szombaton lépett volna fel a fesztiválon. Sajtóközlemény a hajtás után. 

Egy nappal Sean Paul fellépése előtt érkezett a SZIN szervezőihez az email, melyben a sztár menedzsmentje közölte: Sean Paul már korábban is térdproblémával küzdött, ami most olyan stádiumba került, ami azonnali operációt igényel, emiatt kénytelen szegedi koncertjét lemondani.

Kolonics Erika, a SZIN főszervezője így kommentálta a hírt:

Korábban úgy volt, hogy egy nappal fellépése előtt érkezik a szombati nap sztárja, hisz’ szerette volna megismerni Szegedet, és bár a zenekar megérkezett, a főszereplő sajnos Florida felé tart egy rendkívül fájdalmas térdporc sérüléssel. Mi azért megpróbáljuk a lehetetlent, hogy pótoljuk Sean hiányát, ami egy nappal a fellépés előtt nagy csoda lenne. 

A szervezők nagyon sajnálják a történteket, de ilyen már többször előfordult a hazai fesztiváltörténelemben, s bár Sean Paul fellépése nagyon hiányozni fog az idei programból, bíznak abban, hogy a SZIN látogatói önfeledten zárják majd a nyarat a fesztiválon.  

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló