Hirdetés

Save Our Souls – Tíz év után itt egy új dal a Clawfingertől

clawfinger.jpg

Bár a Clawfinger 2013-ban bejelentette a feloszlását, a talán legismertebb európai rapmetal zenekar takaréklángon azóta is működik évi pár koncert erejéig. Friss anyag viszont már tíz éve nem volt hallható tőlük. egészen mostanáig, ugyanis kihoztak egy új számot Save Our Souls címmel, amelyben nem tagadják meg magukat, sem a zenét, sem a társadalomkritikus mondanivalót illetően. A dal a hajtás után meghallgatható.

A zenekar így fogalmazott a szerzemény kapcsán:

A dal arról szól, hogyan változtatja a trumpizmus szívtelen szaralakokkal teli emésztőgödörré a világot. Hogyan képes valaki logikát találni abban, hogy bizonyos etnikumok, vallások, vagy nemek meghatározott karakterjegyekkel bírnak, és hogyan képes valaki ezeket hibáztatni azért, mert a világ rossz irányba halad? Mennyire regresszív és nevetséges ez? Minden formában és színben vannak idióták, ahogyan hősök is, és ha nem fogunk össze, a világ el lesz baszva.

Új lemezt nem terveznek a fiúk, mivel elmondásuk szerint a Clawfinger már rég nem a fő tevékenységük, mindenkinek van rendes munkahelye és családja, amivel törődni szeretnének. De ahogy Al Jourgensent is inspirálta annak idején Bush elnök tevékenysége, nem zárható ki, hogy svéd barátaink is találnak elég témát egy új albumhoz a közeljövőben. Amíg ez kiderül, idén négy koncerten el lehet őket kapni, legközelebb például a Brutal Assault fesztiválon.

clawfingersaveoursouls.jpg

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló