Hirdetés
Hirdetés

Rubik-kockával forgatott klipet a Maszkura és a Tücsökraj

Maszkuraesatucsokraj.jpg

Párkapcsolati játszmákról szól a Maszkura és a Tücsökraj legújabb dala, amelyhez a zenekar a Rubik-kocka főszereplésével forgatott klipet. A videó premierjéhez kicsit lejjebb kell tekerni.

„Az új dalunk a párkapcsolati nehézségekről és a játszmákról szól, de a hangvétele vidám, ezért szórakoztató videót akartunk hozzá forgatni, amelynek a képi világa visszaadja ezt a fajta játékosságot.” – mondja Kertész Csaba, a zenekar gitárosa – „Mivel egy párkapcsolatban a felek állandóan megpróbálják egymást megfejteni, arra jutottunk, hogy ezt a viselkedést népszerű és színes logikai játékokkal hozzuk párhuzamba. A Twister és a Ki nevet a végén? társasjátékok mellett a Rubik-kockára esett a választásunk. Ironikus módon a Rubik-kocka idén ünnepli a 40. születésnapját, de mi erről nem tudtunk, amikor megszületett a klip ötlete. A videó elején olvasható idézet mégis az első szakkönyvből származik, amely a bűvös kockáról szólt, de olyan, mintha a szerelemről írta volna valaki.” 

A Sok a lépés című új dalt élőben először június 7-én, szombaton este hallhatja a budapesti közönség az óbudai Kobuci Kertben, ingyenesen. „Az új dal ősbemutatóján kívül más meglepetésekkel is készülünk a koncertre. A két tavalyi tagcsere után a zenekarnak új, egységes hangzása van. A fiúkkal minden eddigi lemezünkről játszani fogjuk a közkedvelt slágereinket, de áthangszereltük szinte a teljes repertoárt, így három stílus, a funky, a hip-hop és a soul dominál majd ezen a szabadtéri koncerten” – teszi hozzá Kertész.

Advertisement
38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló