Hirdetés
Hirdetés

Röyksopp és Simple Plan is lesz a Volton

Újabb nemzetközi nevekkel bővült a huszadik Volt Fesztivál programja. A többszörös Grammy-díjas Skrillex, a Snow Patrol, az Iggy & The Stooges, a Lostprophets, a Hadouken és Katy B mellett az elmúlt hetekben a fesztivál Facebook-oldalán jelentették be, hogy jön a brit Chase & Status, az Enter Shikari és Mac Miller is, a mai napon pedig az is napvilágot látott, hogy fellép a kanadai Simple Plan, akiket különgéppel repítenek Sopronba, valamint a norvég Röyksopp, akik pedig "varázslatos dance-show"-t ígér a fesztivál közönségének.

A fesztivál idei kívánságlistáján toplistás helyet foglalt el a Simple Plan csapata. A Volt idején a zenekar éppen európai turnén vesz részt, és pont egy szabadnapot tart a svéd és prágai koncert között. Vagyis, csak tartott volna, ugyanis az elmúlt néhány hét során a fesztivál szervezői és a csapat menedzsmentje elintézték nekik, hogy egy különgéppel Svédországból egyenesen Sopronba repüljenek, és így június 28-án a Volt nagyszínpadán is felléphessenek.

Egy nappal később Skandinávia egyik legnépszerűbb elektronikus zenei produkciója is játszik a Volton. A kifinomult, letisztult, bensőséges atmoszférát teremtő elektropop játékaikról ismert Röyksopptól nem idegenek a tempósabb dance-témák sem, és olyan stílusos, remek elektronikus popdalok kötődnek a nevükhöz, mint az Eple, a Poor Leno, a Remind Me, a What Else Is There?, a 49 Percent, a Happy Up Here vagy a The Girl and the Robot. A két norvég elektronikus zenész, Svein Berge és Torbjřrn Brundtland (ők láthatók a fenti képen) által irányított együttes 2010-ben Senior címmel adta ki legutóbbi nagylemezét.

Advertisement
39,008KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló