Hirdetés

Röjtök az új Sopron – Telekom VOLT Minifesztiválon jártunk

Ha már idén is elmaradtak a nagy fesztiválok, a Telekom és a VOLT szervezői úgy gondolták, hogy néhány szerencsésnek mégis lehet rendhagyó, egyedi és különleges fesztiválélménye. Ehhez el kellett küldeni, ki hogyan és hol álmodta meg magának a nyár legkülönlegesebb buliját, a három legizgalmasabb projekt gazdája pedig a Kikraftolás napján, szakmai segítséggel tervezhette meg a legapróbb részleteket is, hogy aztán 50-100 fős baráti társasággal a helyszínen, és akár több ezer másik emberrel virtuálisan bulizhassanak együtt.

A Lángoló a minifesztiválok második állomására látogatott el Röjtökmuzsajra. A fesztivál jelmondata az volt, hogy Röjtök az új Sopron, a programok között pedig beer pong, malacsütés, világító lampionok szerepeltek, és ahogyan az a nagy fesztiválokon lenni szokott, nem maradhatott el a koncert sem. A nyertes fesztiválszervező és barátai a hiperkarma koncertjén bulizhattak. Hogy milyen volt a hangulat, azt pedig szavak helyett ez a videó adja vissza igazán.

Ezen a héten is lesz rendhagyó Telekom VOLT fesztivál, ráadásul egy igazi poszt-covid lagzin vehetnek részt azok, akik csatlakoznak a Facebookon az eseményhez, és a bulin túl nyerhetnek is páros VOLT Fesztivál napijegyeket, hogy legközelebb már mindenki együtt bulizhasson Sopronban.

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló