Hirdetés
Hirdetés

Rob Halford minden nap hívja a Rock & Roll Hall Of Fame-et, hogy az Iron Maidenre szavazzon

Rob Halford elárulta, hogy aktívan támogatja az Iron Maiden jelölését a Rock & Roll Hall Of Fame-be való beiktatást illetően, és minden nap szavaz a rajongói szavazáson. Magát Halfordot egyébként tavaly iktatták be a Judas Priest miatt, és továbbra is egyike annak a sok művésznek a heavy metalon belül, akik úgy érzik, a Maidennek ott lenne a helye már régóta.

„Minden nap rájuk szavazok, amit megtehetek telefonon, szóval nagyon egyszerű a dolog. Csak ki kell választani, hogy kiket támogatok, és én minden nap a Maident választom.”

Hirdetés

Hozzátette, hogy támogatása még ennél is tovább megy:

„Amikor ténylegesen a Rock & Roll Hall Of Fame-be kerülsz, szavazatlehetőséget kapsz, mint zenekar, és a Maiden kétségtelenül megkapja a Priest szavazatát. Ez az, amit mi egymásért teszünk – nagyon hasonló útja volt mindkét zenekarnak, szóval az a minimum, hogy ezt megtesszük a Maidenért. Zseniális lenne, ha a Black Sabbath és a Priest után a Maiden is bekerülne.”

Jelenleg amúgy az Iron Maiden benne van az első ötben, amit így beleszámítanak a végső, zeneipari szakemberek által leadott szavazatokba.

Az meg, hogy Bruce Dickinson Iron Maiden-énekes kijelentette, hogy soha nem akar a Hall Of Fame-be kerülni, senkit ne érdekeljen, főleg Halfordot ne.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók