Hirdetés
Hirdetés

Rick Rubin egy túlfizetett, túlértékelt seggfej

Corey Taylor, a Slipknot és a Stone Sour frontembere vett egy nagy levegőt, és alaposan felrúgta a szaros bilit. Történt ugyanis, hogy az énekes szólóturnéján, ami az An Evening with Corey Taylor névre hallgat, és egyfajta performansznak is tekinthető (Taylor unplugged műsort nyom, a véleményét fejti ki mindenféle témáról és a közönség kérdéseire felel), kapott egy kérdést, amire lehet, nem kellett volna ennyire őszintén válaszolnia.

Az egyik rajongó azt szerette volna tudni, hogy mi Taylor véleménye Rick Rubin producerről, akit csodatevőként szokás emlegetni a szakmában, és nevét csak megfelelő áhítattal szabad kiejteni. Taylor azzal kezdte a választ, hogy ez egy nagyon-nagyon veszélyes kérdés, amire sokan azt várnák, hogy a szokásos mantrát mondja, de ők most nagyot csalódnak. Így is történt. A fent látható videóban Taylor elmeséli, hogy a Rubinnal közös munkáról nem tud nyilatkozni, mert mint olyan, nem létezett.

A Slipknot 2004-es, Vol. 3 (The Subliminal Verses) című albumán dolgozó Rubin Taylor szerint nagyjából háromnegyed órán át volt jelen a stúdióban, és akkor is csak a kanapáén feküdt. "Ott feküdt a pali, annyira lusta volt, hogy felálljon, hozatott magának egy mikrofont, és onnan adta ki az utasításokat. Egy kibaszott lépést nem tett, csak feküdt, és dirigált, közben a fején fent a napszemüveg. Kurva sötét volt a stúdióban, a csávón rajta a napgép, egyértelmű, hogy egy seggfej, ugye. Ez a Rick Rubin már nem az a producer, aki korábban volt, hanem egy nagyon gyenge másolata. Túlfizetett, túlértékelt seggfej, akivel a büdös életbe’ nem fogok együtt dolgozni."

Corey már korábban kiosztotta Rubint, a Revolver magazin egyik korábbi számában azt nyilatkozta, hogy összesen négyszer találkoztak a meló alatt, és biztos nagyon kedves fickó, de szakmailag nem biztos, hogy még mindig csúcson van – Taylor nagyon elégedetlen a lemez éneksávjának hangzásával, és azt is kifogásolta hogy sok esetben nem az a track került fel a lemezre, ami a legjobban szólt. A legfurcsább az egészben, hogy ugyanebben az interjúban a zenekar egyik ütőse és gitárosa is azt mondta, hogy nagyszerű volt a közös meló Rubinnal. 

Advertisement
38,995KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló