Hirdetés
Hirdetés

Remek zajongások érkeznek a föld alól májusban Budapestre

Van egy elég jó hírünk: májusban egymáshoz nagyon közel két igazán jó underground zajongás is lesz tartva a Dopaminban. Konkrétan egy napos különbséggel lép fel a két remek zenekar, amik kicsin máshonnan indulva jutnak nagyjából ugyanoda: a másnap reggeli fülzúgáshoz.

Hirdetés

Május 15-én érkezik a berlini ANCST, ami egy hardcore punkból, crustból, hardcore-ból és persze a kor elvárásaihoz megfelelő módon black/death metalból építkező, politikailag halmozottan aktív zenekar, hogy bemutassa, hol tart manapság a DIY szcéna. A zenéről igazán nem mondanánk, hogy soha nem hallott keverék, viszont a hírek szerint élőben épp olyan, mint amilyet az ember elvárna egy berlini punkzenekartól. Méltó a magyar felvezetés is, hiszen a hardcore-ban utazó VLKN és a sludge-os Igor is lemezbemutatót tart.

Talán ennél több embernek ismerős május 16-án a Massa Nera, aminek New Jersey-ből indulva sikerült eltávolítani a sokáig egészen lejárt lemeznek tűnt screamót a köldöknézegetéstől, és egy ismerős, de mégis nagyon mai stílusban prezentálnia a szokásos hardcore és metál hatásokkal dolgozó kiabálást. Kapkod, de épp annyira, hogy ne tűnjön tinipunknak, ráadásul a zajmétert is épp úgy tekerték fel, hogy már lemezen is úgy szóljon, mintha a szomszéd garázsban vették volna fel. A főattrakciót magyar részről a dUNA és a Camille Corot vezetik fel.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,981KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,790FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók