Hirdetés
Hirdetés

Rekordokat döntött a BTS koncertje, ahol még tapsolni sem lehetett

Mi is beszámoltunk, hogy a BTS stadionkoncertjein a szigorú Covid-protokoll miatt még a tapsolást meg az éneklést is betiltották. Ennek ellenére a három buli rendben lement, és ahogyan azt a BTS szokta, rekordot is döntött.

Hirdetés

Kommentelőink szerint a taps és éneklés nélküli koncertnél talán csak a virtuális koncert lehet rosszabb. Na a BTS március 12-i, rekorddöntő bulija valószínűleg számukra maga a Pokol, ami ezernyi módon kínozza az összes érzéket. Történt ugyanis, hogy ezt a bulit a világon egy rakás moziban közvetítették, vagyis az emberek nem koncertre mentek, még csak nem is otthon nézték élőben, hanem elmentek a helyi moziba, beültek, és ki élőben, ki csúszással az időeltolódás miatt nézhette a friss felvételeket. 75 országban 3711 mozi adta le csak azon az egy napon, csak egyszer a koncertet.

A mozis koncertek 32,6 millió dollár bevételt termeltek, ezzel megdöntötték a saját, hasonló mozis rekordjukat, ami 24,3 millió dollár bevételt jelentett 2019-ben. 

Csak az Egyesült Államokban 6,84 millió dollárt kerestek a hétvégén, ami mozinként átlagosan 8500 dollár, azaz közel 3 millió forint bevételt jelent. A három koncert közül volt olyat, amit online is nyomon lehetett követni, ezzel a lehetőséggel több mint egymillió ember élt és vásárolt jegyet, míg a helyszínen a korlátozások miatt a három nap alatt 45 ezer ember nézhette meg a bulit.

Tapsolni, énekelni vagy kiabálni sem lehet a BTS koreai koncertjén

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,010KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók