Hirdetés
Hirdetés

Reframe – Vivaldi Négy évszaka mai köntösben a Kaposfesten

reframe.jpg

Hogyan kerül közös nevezőre Vivaldi, a 30y, az Elefánt, Akkezdet Phiai, Baráti Kristóf, a Kaposfest Kamarazenekar, vagy Prieger Zsolt az Anima Sound Systemből? Hamarosan kiderül, hiszen a REFRAME névre hallgató, vitán felül izgalmasnak ígérkező produkció augusztus 18-án, a Kaposfesten debütál egy különleges koncert formájában. A projektet és a résztvevőket hamarosan részletesen is bemutatjuk nektek, addig is itt az első kedvcsináló videó, melyben maguk az ötletgazdák beszélnek a kezdeményezésről. 

A REFRAME produkcióban több, eltérő zenei környezetből és stílusból érkező előadó áll színpadra, hogy egy este erejéig közösen fogalmazzanak át különböző közönségrétegek által ismert és kedvelt műveket.

Így kerülhet egy műsorba Vivaldi, a 30y, az Elefánt, Akkezdet Phiai, Baráti Kristóf, a Kaposfest Kamarazenekar, vagy Prieger Zsolt az Anima Sound Systemből. A produkció célja az egykori és mai zenék átkeretezése, új zenei közegbe helyezése.

A produkcióban a könnyűzenei vonalat a 30Y, az Elefánt, és Akkezdet Phiai képviseli. Minden zenekartól három-három dalt dolgoznak fel a frontemberek bevonásával, a zenekarok többi tagjának aktív részvétele nélkül. A program második felében a klasszikus zene ikonikus művét, Vivaldi: „A négy évszak” című alkotását hallhatja a közönség, a projekt megvalósítói által létrehozott új zenei közegbe ültetve.

Az elhangzó művek elektronikus zenei alapjairól Prieger Zsolt  (Anima Sound System) gondoskodik, a klasszikus zenei hátteret Bolyki György készíti el a Kaposfest Kamarazenekar számára. A koncertet a közönség augusztus 18-án, szombaton este nyolc órai kezdettel láthatja a Kaposfesten!  

A REFRAME-ről további információkat a Facebookon és a Kaposfest oldalán találtok!  

Advertisement
38,981KedvelőTetszik
3,056KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló