Hirdetés
Hirdetés

Reflektor Festival november 16-án a Dürer Kertben – Nyerj páros belépőt a bulira!

A tavalyi debütáló év után idén a Dürer Kertben rendezik meg a Reflektor Festivalt. A londoni poszt-punk Shame mellett olyan fellépőket láthat a közönség november harmadik csütörtökén, mint a hazai neo-psych hullám legmeghatározóbb zenekara, a Middlemist Red, akik ezen az estén – legalábbis egyelőre – elbúcsúznak a közönségtől, de érkezik az idén tízéves Galaxisok, a fuzzban úszó riffekkel, négy szólamú vokálokkal és magyar szövegekkel operáló Hocuspony, István Geri és Hegyi Olivér indie rock duója, a Hiúz, és az alternatív rockot jazzel, latin- és beatzenei hatásokkal keverő kisbetűs ünnepnapok. A koncertek után a We Wanna Be Forgotten Kollektiva DJ-zik majd a Fotelbárban, a Kisteremben pedig Sierra Delta, vagyis Deli Soma és Ürögdi Ábel a Middlemist Redből pakolják majd kedvenc zenéiket.

Hirdetés

Részletes programajánlót korábbi cikkünkben találtok, most viszont jöjjön a nyereményjáték. A Lángoló egy szerencsés olvasója egy páros belépőt nyerhet az idei Reflektor Festivalra. A feladat mindössze annyi, hogy válaszoljatok az alábbi kérdőívben feltett, rendkívül egyszerű kérdésre, és persze megköszönjük, ha megosztással, kedveléssel, a Facebook-esemény visszaigazolásával segítetek nekünk a rendezvény promóciójában.

Jelentkezési határidő: 2023. november 12, vasárnap, éjfél. A rákövetkező napon sorsolunk, a nyertest e-mailben értesítjük. A játék során beérkezett adatokat a sorsolás után töröljük az adatbázisunkból.

A Reflektor Festivalról további információk a képre kattintva! Jegyek elérhetők a Tixa felületén.

 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,003KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,870FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók