Hirdetés
Hirdetés

Josh Klinghoffer leszólta a Red Hot Chili Peppers új lemezeit

„Soha nem akarok negatív lenni bárkinek a zenéjével kapcsolatban, de megdöbbentem, amikor meghallottam az új lemezüket.”

– mondta Josh Klinghoffer, a Red Hot Chili Peppers volt gitárosa, amikor a Red Hot Chili Peppers új lemezeiről kérdezték egy interjúban.

Hirdetés

A jelenleg Dave Navarro hosszú Covidja miatt a Jane’s Addictionben kisegítő gitáros sosem rejtette véka alá, hogy elég nagy a keserűség benne amiatt, hogy egykori mentora, John Frusciante visszatérése miatt távoznia kellett a zenekarból, ráadásul úgy, hogy már majdnem megírtak egy teljes új albumot, ami aztán ment a kukába.

„Őszintén úgy gondolom, hogy menőbb zenéket csináltunk”

– mondta, utalva erre az említett kiadatlan új anyagra. Bevallotta, hogy be sem fejezte a 17 dalból álló Return of the Dream Canteen című tavalyi második lemezt.

„Egyszer megpróbáltam egy repülőúton, talán a kilencedik dalig jutottam, és azt hiszem, a többit nem hallgattam meg.”

Annak ellenére, hogy Klinghoffer negatívan viszonyult az új Red Hot Chili Peppers-lemezekhez, azt mondta, hogy a jövőben is szívesen játszana Frusciantéval, főleg hogy újra elővegyék a 2000-es években közösen készített anyagokat.

„Úgy érzem, jó lenne újra eljátszani néhányat ezekből a dalokból, vagy élőben tolni, mert soha nem játszottuk ezeket koncerten.”

Azt is elárulta, hogy mostanában keveset beszélnek, de nem titkolja, hogy még mindig nagyon szereti őt, mert mint mondta ő az egyik kedvenc zenésze és dalszerzője a mai napig.

Csak éppen Frusciante új dalai közül legalább 26 nem tetszik neki. De ezt már csak mi tesszük hozzá.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,005KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók