Hirdetés

Rántott húst melegen tartó vödrös gamer számítógépet mutatott be a KFC

Nem olyan régen azt írtuk, hogy a BudLight játékkonzola, amiben sört is lehet hűteni, forradalmasította a játékipart. Most a KFC is beszállt a buliba, ők egy olyan PC-t mutattak be, amiben csirkét lehet melegíteni.

Hirdetés

A KFC és Cool Master közös projektjének a megjelenése emlékeztet a rántott csirkés kosarakra formában, de annál azért jóval letisztultabb, a neve pedig az, hogy KFConsole. Ha annyi nem elég valakinek, hogy egyszerre tartja melegen a vacsorát, és játszani is lehet rajta, hanem a technikai adatok is érdeklik, akkor azt lehet tudni, hogy ez alapvetően a Cool Master a gyártó, akinek a kínálatában nem lehet találni másik hasonló vödör formájú gépet. Egyébként a mini PC paraméterei alapján nem is olyan rossz, tekintve, hogy Intel Nuc9 Extreme Compute Element, Asus gyártmányú NVIDIA GPU és Intel CPU került bele, illetve 1TB Seagate NVME SSD. Gond nélkül lehet vele 4K felbontásban is játszani, és VR kompatibilis.

De ami sokkal érdekesebb, hogy mit tud a csirkemelegítő?

Nos, technikailag talán sok játék PC lenne alkalmas arra, hogy különféle ételeket tartson melegen, viszont a precíz mérnöki munka és az átgondolt koncepció ékes bizonyítéka a zsírtálca. Arra nem tértek ki, hogy mennyire lassítja a játékélményt ha közben az egyik rekesz éppen melegen tartja a csirkét, és az sem derült ki, hogy kifejezetten csirkére fejlesztették, vagy a húslevest is érdemes legközelebb pihentetni egy kicsit a vödrös konzolban, és nem igazán fejtették ki, hogyan lehet kitisztítani.

Fotó: KFC Gaming / Twitter

Arról nincs szó, hogy mikor és hogyan lehet hozzájutni ehhez a darabhoz, de a specifikáció alapján ha valaha meg is lehet majd venni, akkor sem valószínű, hogy hozzácsapják a party csirkevödörhöz, vagy ez lesz az ajándék a gyerekmenühöz.

Egy sörmárka forradalmasította a játékkonzolok piacát

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,784KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
743FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk