Hirdetés
Hirdetés

Random Trip – 15 éves születésnap a Budapest Parkban

Május 7-én tizenöt éves fennállásának eddigi legnagyobb koncertjét adja a Random Trip a Budapest Parkban! Ahogy a közönség már megszokhatta, ezúttal is arénákat megtöltő előadók, a legvirtuózabb muzsikusok, az X, az Y és a Z generáció karaktereinek közös örömzenélése várható, ráadásul Delov Jávor és DJ Q-Cee elképesztő névsort hoztak össze a nagy alkalomra. A Park színpadán ott lesz többek közt Kiss Tibi (Quimby), Fekete Giorgio (Carson Coma), Bagossy Norbi (Bagossy Brothers Company), Schoblocher Barbara (Blahalouisiana), Lábas Viki (Margaret Island), Wolfie (Punnany Massif), Palya Bea és még sokan mások!

Hirdetés

A zenei szabadság legnépszerűbb játszóterét, a határtalan jammelés és a minőségi zene legnagyobb olvasztótégelyét tizenöt éve indította útjára Delov Jávor és DJ Q-Cee. A műfaji határokon átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene legkülönbözőbb műfajokból érkező előadói lépnek fel sokszor meglepő összeállításokban és vonják be egymást a legváratlanabb zenei kalandokba. A 2008/2009 fordulóján budapesti klubokból indult, heti rendszerességgel megtartott klubest mára „kinőtte” saját kereteit: Budapest legnagyobb koncerthelyszínein, jazzfesztiválokon, a nagy nyári zenei fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is egyaránt szívesen látott vendég. Az alapítókon kívül  minden alkalommal változó összetételű társaság zenél, a fellépők között pedig rendszeresen megtalálhatók nemzetközi sztármuzsikusok.

A védjegynek számító improvizációs zenefolyam mellett természetesen a csapat legismertebb dalai sem maradhatnak ki: a rádiós toplistákat vezető Hajolj közel, Csak boldog és Szeretem a reggelt mellett olyan közönségkedvencek is felcsendülnek majd, mint a Dobban és a This Game Will Never End.

A megszokott maratoni hosszúságú koncerttel kapcsolatban Delov Jávor a következőket mondta:

„Sokszor érkezik a kérdés: “de tényleg minden a színpadon születik, nem próbáltok?” Megsúgjuk, idén muszáj volt próbálni, hiszen konkrét dalok hangzanak el. Először furcsállta is mindenki, de jó volt a koncert előtt kicsit összejönni. Ennek kapcsán jött az ötlet, hogy Sárkány Bertalannal karöltve egy közös zenélésre invitáljuk a közönséget a koncert előtt az általunk ‘Királydombnak’ nevezett területen a Budapest Parkban. Érdemes időben érkezni.”

Jegyek és további információk a Budapest Park weboldalán! 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,059KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók