Hirdetés

R33 Tehetségkutató – csak zenekaroknak!

Napjainkban a tehetségkutató show-műsorok nagyrészt csak karaoke-sztárokat futtatnak. Jelenleg Magyarországon ismeretlen, de ígéretes zenekarokat jóformán senki, vagy nagyon ritkán karol fel.

Az R33 Egyesület célja, hogy feltörekvő, perifériára szorult, tehetséges művészeket támogasson, teret, bemutatkozási lehetőséget adva nekik segítse őket az érvényesülésben. A tehetséggondozás palettáján keletkezett űrt az R gárdája ismét egy példamutató összefogással igyekszik minél inkább orvosolni. Ennek jegyében kifejezetten zenekaroknak, műfaji korlát nélkül szervezik meg az R33 Tehetségkutató fesztiválját 2012-ben, a Vágóhídon. A fődíj egy teljes nagylemez elkészítése az R33 Stúdióban, a további nyeremények között pedig videoklip-készítés, a Sziget Fesztiválon való fellépési lehetőség, valamint hangszer és egyéb tárgyi nyeremények szerepelnek. Ami pedig különösen fontos: nevezési díj nincs. A jelentkezés pontos menete és további részletes információk a lapozás után.

A tehetségkutatóra jelentkezni január 18-ig lehet, a kapcsolat@r33.hu e-mail címen, egy "Tehetségkutató jelentkezés" tárgyú levélben, amiben egy lehetőleg mp3-formátumú hangzó anyagot, a zenekar nevét, elérhetőségét (telefon, e-mail, weblap, bio) várják a szervezők, és ígérik, hogy mindenkinek válaszolni fognak. Azoknak sem kell csüggedniük, akinek nincs felvétele, nekik csupán egy előválogatáson kell részt venniük a bejutáshoz.

A zsűri legfontosabb szempontja az eredetiség és a zenekari egység megvalósítása, nem pedig kiugró egyéni teljesítmények értékelése lesz.

A zenekaroktól az elődöntőkben három dalt, a középdöntőben kis koncertet, a döntőben komplett produkciót várnak, amit az együttesek R33 Café báltermének nagyszínpadán (Vágóhíd, Bp. Soroksári u. 58.) adnak majd elő, szakmai zsűri illetve közönség, és természetesen saját rajongóik előtt. A közönségdíjat helyszíni közönségszavazás és Facebook-szavazás során lehet megnyerni. A tehetségkutató folyamán a fontosabb eseményeket dokumentálják és az R33 honlapján közzéteszik.

Friss információért érdemes csatlakozni az esemény Facebook-oldalához, a már regisztrált zenekarok profiljait pedig az R33 honlapján, a Tehetségkutató menüpont alatt lehet megtalálni.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
874FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló