Hirdetés
Hirdetés

Putyin oldalán indul az orosz választásokon a t.A.T.u. énekesnője, aki augusztusban Szegeden lép fel

Julia Volkovát onnan ismerik rengetegen, hogy ő a t.A.T.u. egyik énekesnője, és hatalmas sikereket ért el a 2000-es évek elején. Például ezzel a dallal:

Hirdetés

Aztán a csapat földbe állt, erős összefüggésben azzal, hogy polgárpukkasztásból csak megjátszották a leszbikusságot, és ezen az LMBTQ+ közösség eléggé fel is háborodott. Most viszont már nincs polgárpukkasztás, ugyanis Vlagyimir Putyin oldalán indul az orosz választásokon. Volkova videójában elmondja, hogy nem politizált a múltban, illetve vannak bűnei, de az ember nem születik politikusnak, hanem azzá válik. Szóval most ő az lett, bár sokan csak Putyin tervének tekintik, hogy vele (is) komolytalan cirkusszá akarja alakítani a választásokat.

Szóval valószínűleg nem ilyen minőségben érkezik majd Szegedre, a Deja Vu fesztiválra, ahol úgy van meghirdetve a fellépése, hogy t.A.T.u. feat. Julia Volkova:

Ez a buli nemcsak a politikusnak állt művésznő miatt érdekes, hanem mert fogalmunk sem volt, hogy a t.A.T.u. még létezik, és a Wikipedia-oldaluk szerint is feloszlottak 2011-ben.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,996KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók