Hirdetés

Pszichedelia, ahogy mi szeretjük – Jövő pénteken Keep Floyding a Bakelitben

keep_floyding.jpg

Pink Floyd emlékkoncert várja a klasszikus rock kedvelőit a Soroksári út 164. retróépületében. Ugyanis november 25-én 21:00 órakor visszatér a Keep Floyding tribute zenekar a Bakelit Multi Art Center hangárjába. A zenekar eredeti hangszerelésben szólaltatja meg a közismert dalokat és a ritkán hallott különlegességeket is. Együttműködtek a szimfonikus rockot klasszikus zenei stílussal ötvöző After Crying együttessel, illetve a Müpában önálló estet adtak több rangos hazai vendégzenész társaságában.

A zenekar a következőket mondta a koncertről:

“Mindannyiunknak személyes élménye és érzései vannak a Pink Floyd zenéjével kapcsolatban, ebből adódóan sosem feledtük el, miért csináljuk és mihez kell tartanunk magunkat a jövőben: minél több ember számára minél jobb minőségben elvinni ezt a csodálatosan sokszínű zenei világot és élményt. Nem elég a lenyűgöző színpadi látványvilágra és hangzásra törekedni, mindig szem előtt kell tartanunk azokat az értékeket, amiért elkezdtük valaha. A Pink Floyd a szemünkben nem pusztán pár híres koncertfelvétel, hanem egy páratlanul színes zenei utazás, amelynek minden korszaka – beleértve az egyes tagok szólómunkásságát – megkívánja, hogy időről időre felelevenítsék azt. Ilyenformántekintünk erre egyfajta küldetésként is és aki ellátogat a koncertjeinkre, sosem tudhatja mikor hallhatja élőben valamely méltatlanul elfeledett kedvencét.”

A Keep Floyding tagjai: Goldschmidt Gábor – gitár, ének, Segesdy Márton – billentyűk, ének, Tóth András – gitár, Balázs Bálint – basszusgitár, ének, Heinfarth György – dobok, Haáz Imre – szaxofon, Garda Zsuzsa – ének, Simon Edina – ének.

További információk a zenekar honlapján és a koncert Facebook-eseményén!

 

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló