Hirdetés
Hirdetés

Loopolj és lootolj! – Csonti95 (feat. Ben Leavez), Prommer Patrik, Suby feat. Mr. X-Wing és Tony Nameless a négy döntős, indul a közönségszavazás

A zsűri döntött. Kiderült, hogy ki a legjobb négy nevező a Lenovo Legion és a Lángoló közös dalversenyében. Csak emlékeztetőül: a versenyben az volt a feladat, hogy meg kellett zenésíteni (vagy csak simán rímbe kellett szedni és elmondani) a Lenovo Legion 5 laptop technikai leírásából pár mondatot. Nem kellett nagyzenekari opusz, elég volt valami rövid és egyszerű, lehetett black metal, hiphop, punk vagy simán csak vers mindenkinek, zene nélkül. Bármi játszott, ami kreatív.

A helyzet az, hogy a Fish!, Dé:Nash, Yank, a Ricsárdgír, a Lenovo Magyarország és a Lángoló tagjaiból összeálló zsűri nagyon nehéz helyzetben volt. Igen, tudjuk, minden zsűri ezt mondja, de jelen versenyünk zsűrije tényleg abban volt. Maga a feladat is nagyon nehéz volt, és nem is reménykedtünk benne, hogy szinte csak olyan pályamű érkezik, ami értékelhető. Szóval berakhattunk volna ide simán dupla ennyi döntőst is, de fájó szívvel csak négyet lehetett.

Ők jutottak végül döntőbe:

Csonti95 feat. Ben Leavez

Prommer Patrik

Suby feat. Mr. X-Wing

Tony Nameless

Most a Lángoló Facebook-oldalán lévő posztban (itt érhető el) indul az emojis közönségszavazás, ami augusztus 20-án délután háromig tart. A végső győztest a négy kiválasztott közül a közönségszavazatok és a zsűri szavazatainak összesített eredménye alapján hirdetjük ki.

Bónusz játék!

A szavazók között is kisorsolunk egy Lenovo Legion merch csomagot hátizsákkal, gamer headsettel és egérrel, illetve Popshop vásárlási utalvánnyal. 

Aki ezen a szavazáson nyer, azé lesz a Lenovo Legion 5 gamer laptop. A második helyezett Lenovo tabletet, a harmadik helyezett pedig Lenovo Legion ajándékcsomagot nyer, benne Legion hátizsákkal, gamer headsettel és egérrel, sőt a második és a harmadik helyezett még Popshop vásárlási utalványt is kap a nyereménye mellé.

Részletes játékszabályzat

Advertisement
39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló