Hirdetés

Prolight + Sound 2023 – Április 25 és 28 között visszatér a világ vezető rendezvényipari szakkiállítása

Április utolsó hetében, keddtől péntekig várja a látogatókat Frankfurtban a szórakoztató elektronikai iparág legnagyobb szakmai kiállítása, a Prolight + Sound 2023. A látogatók a négy teljes nap során a számtalan kapcsolatépítési lehetőség mellett felfedezhetik a rendezvényipar legújabb trendjeit és technológiáit, illetve megismerheti összesen 391 kiállító termékeit és szolgáltatásait az ágazat élvonalából.

A Prolight + Sound 2019, azaz négy év kihagyás után tér vissza a nemzetközi szakkiállítások porondjára, és nem túlzás, hogy az eseményt ezúttal talán még a korábbiaknál is nagyobb érdeklődés övezi: a világ minden tájáról várják a látogatókat, és a kiállítók is nagy létszámban képviseltetik magukat, beleértve számos ázsiai gyártót is. A Prolight + Sound így a szórakoztató elekronikában és technológiában érintett vállalkozások, döntéshozók és szakemberek globális találkozóhelye lesz, egyben kiváló lehetőség a már sokat látott profik és a karrierjük küszöbén álló fiatal tehetségek számára, hogy megismerkedjenek a szektor legfrissebb innovációival, vagy inspiráló szakmai előadásokon vegyenek részt. A kiállítás a termékek és témakörök széles spektrumát kínálja minden látogatónak, a világítás- és lézertechnikai megoldásoktól kezdve a PA-rendszereken és a stúdiótechnológián át a vetítésig és a LED-ig, valamint a rendezvényiparral kapcsolatos háttérszolgáltatásokig.

Mire Wölfel, a a Prolight + Sound kiállítás igazgatója a következőket mondta az idei rendezvény kapcsán:

„Partnereinkkel és az egész csapattal együtt szüntelenül dolgoztunk azon, hogy létrehozzunk egy olyan találkozási pontot, amire az iparágnak szüksége van, és amit megérdemel. Nagy izgalommal várjuk a most debütáló programokat, a kiállítók által bemutatott újdonságokat, és az izgalmas eszmecseréket. Különösen várom, hogy a kiállítókkal és a látogatókkal közösen megünnepelhessük a rendezvényipar sikeres jövőjét és az újbóli találkozást az első nap zárásaként.”

A Prolight + Sound Minden eddiginél nagyobb fókuszt helyez az audio szektor prezentációs és programformátumaira. A kiállítás részeként a ProAudio College első alkalommal kínál szakirányú továbbképzési programokat az élő és stúdió szegmensben dolgozó audiotechnikusok számára. A rendezvény emellett a négy nap során olyan inspiráló szakmai előadásokkal várja a látogatókat, melyekben gyakorlatilag minden, a szektorban felmerülő téma érintve lesz a házistúdiós produkciókkal kapcsolatos tippektől a zöldebb rendezvényipar kihívásain át a nők szerepéig a hang- és fénytechnika területén.

A kiállításon idén a teljesség igénye nélkül a következő gyártók és szolgáltatók képviseltetik magukat: ADJ, Adam Hall, Area Four Industries, Artthea Bühnentechnik, ASM Steuerungstechnik, AV Stumpfl, Ayrton, Bütec, Cast, Chainmaster, Chauvet, Chemtrol Division, Clay Paky, ComputerWorks, DAS Audio, Dataton, Elation, ETC, Eurotruss, FACE, Focon, Gala Systems, Gerriets, GLP, Highlite International, HOAC, HOF, Igus, InEar, JB-Lighting, Kling & Freitag, KS Audio, Kvant, L Acoustics, Laserworld, Lawo, Lightpower, Link, LMP Lichttechnik, MA Lighting, Major, Martin Harmantól, Meyer Sound, Mipro, Osram, PK Sound, Portman, Primacoustics, Prolights, Radial Engineering, Riedel, Robe, Robert Juliat, Rosco, SBS Bühnentechnik, SGM, TAIT, TMB, Unilumin, Waagner-Biro és Zactrack.

Sokszínű, inspiráló program vár tehát mindenkire április 25 és 28 között. Bár Frankfurt nincs épp a szomszédban, egy jó autóval és egy rutinos sofőrrel néhány óra alatt gond nélkül megtehető a táv, aki pedig vonattal utazna, kora reggeli indulással már délután beér a frankfurti Hauptbahnhof pályaudvarra, ahonnan mindössze 15 perc séta a Prolight + Sound helyszíne. Ha valaki repülővel utazna szívesen, naponta több járat közül is válaszhat, a frankfurti repülőtérről pedig szintén alig 20 perc távolságra van a vásárközpont.

Jegyek korlátozott számban még kaphatók a Prolight + Sound 2023 weboldalán! További információk a rendezvény LinkedInjén és közösségi felületein, illetve a Messe Frankfurt Exhibition GmbH. hivatalos magyarországi képviseletének elérhetőségein!

Fotók: Prolight + Sound Facebook

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,742KedvelőTetszik
2,980KövetőKövetés
1,640FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk