Hirdetés

PRIBELSZKI – Nem értem

PRIBELSZKI kétségkívül nem finomkodik, ha dalszerzésről van szó. A rapper egy ideje szólókarrierjére koncentrál és most cenzúrázatlanul mesél egy nehéz időszakról új zenéjében, a „Nem értem”-ben. A dal egy klippel együtt érkezett, amiben feltűnik többek közt a népszerű influenszer, Soophie és a Jászai Mari-díjas színész, Elek Ferenc is.

„A nyár nem a terveim szerint alakult, sok kudarc és csalódás ért. Rosszul éreztem magam, mert nem tudtam úgy ott lenni a társam mellett, ahogy szerettem volna. Leültem egy nap, mindezt kiírtam magamból, így született a „Nem értem” ”

– meséli PRIBELSZKI új szerzeménye hátterét.

A kiadványhoz egy klip is forgott LeHo Legacy rendezésében. Egy nehéz sorsú család életének mindennapjait láthatjuk, amiben a TikTok-sztár Soophie és a Jászai Mari-díjas színész, Elek Ferenc is szerepet kapott.

„Habár az én problémáim eltörpülnek a klipben szereplőék sorsához képest, de szerettem volna valamiként megmutatni, mi zajlott le bennem. Bízom benne, hogy sok néző fog erőt gyűjteni a dal hallatán”

– árulja el a szerző, aki hozzátette felülkerekedett nehézségein és teljes erőbedobással folytatja tovább a 2022-es évben.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk