Hirdetés

Hol vannak? – Premieren az OM Csató Péterrel közös új dala

Friss dallal jelentkezett a tavaly Örökkévégtelen című lemezének kiadásával újra aktivizálódott OM. A Hol vannak? címet kapott, most debütáló szerzeményben Csató Péter, a Replika korábbi frontembere vendégeskedik.

Vijaya Gauranga das a következőket mondta el az új dalról:

„Ahogy ígértem, nem álltam meg a dalszerzéssel a tavaly a H-Musicnál megjelent „Örökkévégtelen” lemez után. Készült két remix, egy szám Radnóti „Töredék” versére, és most itt az első új dal.

Amikor elkészült a zenei alap, egyből tudtam, hogy ez régi barátomé, Csató Petié lesz, hisz simán elférne egy Replika albumon is, pláne így, hogy a szöveget is ő írta hozzá. Már nagyon vártam, hogy ne csak egy szöveges videó legyen hozzá, hanem egy „igazi”, ami végül összejött, ha nem is voltunk mind a négyen egy helyen, ezt a technika megoldotta.

Remélem bejön majd mindenkinek, és hamarosan érkeznek újabb dalok a várhatóan még idén megjelenő következő OM-lemezről!”

Vijaya Gauranga das gitárossal készült interjúnkat itt olvashatod! További információk az OM Facebookján. Az Örökkévégrelen című album továbbra is letölthető és megvásárolható itt és itt!

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk