Hirdetés
Hirdetés

Premieren a Blueklyn bemutatkozó EP-je

Ma jelent meg a Blueklyn bemutatkozó EP-je, melyen a TripHop és a Jazz műfaj találkozik. Az EP-t a Streaming platformokon most mutatják be először, a YouTubeon azonban már elérhető a dalok Live Session felvétele. Alábbiakban a zenekar bemutatkozása olvasható, alatta pedig ott a BlueTape című EP.

A Blueklyn név nem csak egy személy vagy egy banda, de egy koncepció is. Balla Kristóf művészi kiteljesedése. Minden számunk saját szerzemény, saját ötleteinket tartalmazza az első hangjegytől, a szövegen át a produceri munkákig.

A csapat tagjai: Blueklyn (billentyűk), Lakatos Gab (ének), Aminon (rap), Rabóczki Balázs (szaxofon), Danny Pinto (sample pad), Sárosi Áron (basszus), Telek Attila (dob).

,,Együtt rátaláltunk a stílusra, amiben szeretünk játszani és kiteljesedni. Mi úgy hívjuk: Downtempo TripHop Experimental Jazz. A zenénket jellemzi a tört ritmusú, downtempo beat, a hip hop elemek, a dallamos, populáris vokál, valamint a rap. Az egészet megfűszerezzük a Robert Glasperre jellemző harmónia és improvizációs világgal. Bár évek óta ismerjük egymást, ezt a projektet pár hónapja kezdtük el. Első közös albumunk, a 4 számot tartalmazó BlueTape, egy live stúdió felvétel. A célunk autentikusnak lenni. A TripHop világából közelítjük meg a Jazzt és nem fordítva.”

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,933KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,640FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók