Hirdetés
Hirdetés

Predator – Premieren Zsüd és Kozmofobe közös dala

Megjelent Zsüd és Kozmofobe Predator című közös trekkje, aminek témája egy sötét mese. Két démon megunta az emberek kínzását a pokolban, ezért feljönnek a földre nyaralni kicsit. Az alkotók bővebben is meséltek a dal keletkezéséről és a munkafolyamatokról.

„Tavaly leültünk Kozmofobe-bal, eredetileg azzal a céllal, hogy beatmaker karrierbe kezdjünk és csináljunk pár alapot, amit aztán eladhatunk artistoknak. Lementünk a Balatonra, első lépésként átnéztük a YouTube trendinget, és azzal a lendülettel rá is döbbentünk, hogy mi erre alkalmatlanok vagyunk. Úgyhogy hagytuk is az egészet és inkább csináltunk egy számot csak úgy. Ez lett az.”

Hirdetés

– mesélte Zsüd, amihez Kozmofobe hozzátette:

„Eredetileg nem akartunk megint a bass heavy, veretős irányba elmenni, de az élet nem kívánságműsor. A szervezetünk kívánta ezt a zenét.”

Bár ez az első közös száma a két producernek, az együttműködés korántsem új, hiszen mindketten az imPro School menedzsmentjének tagjai. Az együttműködésükről is beszélt Zsüd.

„Évek óta dolgozunk együtt, hol az iskolai keretek között, hol alkalmazott zeneszerzési projekteken, igazán idő kérdése volt csak, hogy legyen már egy közös számunk is.

Zsüddel számos ponton folyt már össze az életünk, a suli, a közös projektek, a zene, persze, hogy démonként is együtt terrorizálnánk a földieket.”

– tette hozzá Kozmofobe.

A basszusközpontú elektronikus szám a HOTS-nak köszönhetően Steve Dub Grammy díjas producerhez is eljutott, aki részt vett a dal produceri munkálataiban. A dal magyar alkotóival pedig nyáron is lehet találkozni; Kozmofobe a Fekete Zaj Fesztiválon fog fellépni, Zsüddel pedig a Szigeten lehet majd találkozni.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,012KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók